Udinese – Inter Milan: Analiza utakmice

tipovi i analize

Kada smo poslednji put tipovali utakmicu Italijanske Serie A u kojoj je igrala ekipa Intera iz Milana, ta utakmica je bila neverovatna sa puno preokreta. Nažalost po nas, nije se završilo onako kako smo predvideli, ali generalno gledajući Inter iz Milana je jedna neverovatno zabavna ekipa za gledati. Gledajući ponudu aktuelnih marketa na ovoj utakmici, a sve u skladu sa našim prognozama i analizama, smatramo da smo našli jednu zanimljivu liniju i kvotu na ovom meču.

Domaća ekipa ove sezone ne igra baš najbolje, pošto se trenutno nalaze na 14-toj poziciji šampionata. Na domaćem terenu imaju pet pobeda, dve nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 10 primljenih golova. Ruku na srce, mora se reći da je Udinese jedna vrlo opasna ekipa, posebno na domaćem terenu gde su pokazali da mogu biti vrlo opasni. Iako su ove sezone na svega 30% utakmica igrali BTTS na domaćem terenu, smatramo da na ovom meču postoji realna šansa da se to i dogodi.

Sa druge strane ekipa Intera i pored činjenice da su odlično krenuli u sezonu, počeli su polako da posustaju. Naime, na poslednjih tri utakmice u Serie A, odigrali su tri identična rezultata, 1-1 protiv Atalante, Lecce i Cagliari. Kako je krenuo zimski prelazni rok, Conte se pojačao sa Youngom, Eriksenom i Victor Moses-om, te se može očekivati još žešći pritisak na Juventus. Kako bi se to desilo, Inter mora da počne da pobeđuje opet, te očekujemo izrazito ofanzivnu postavku na ovom meču.

Očekivani sastavi

U domaćem timu nema većih problema sa sastavom tima pošto neće igrati samo Samir Santos, dok za goste neće igrati Antonio Canderva i Lautaro Martinez, dok je Asamoah pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale jedna protiv druge 54 puta, i naravno da Inter Milan ima mnogo više uspeha, pošto su pobedili na čak 29 utakmica, 11 puta je bilo nerešeno, a Udinese je pobedilo 14 puta. Što se golova tiče, bilo je utakmica i sa malo i sa mnogo pogodaka, te nema izraženog trenda ovde.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično primamljivu kvotu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS (da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news