Uerdingen – Meppen: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je bio više nego profitabilan, ali u takvom se tempu igraju utakmice da nema odmora za naše eksperte, nego se radi punom parom. Tipovi i analize stižu svakodnevno, što smatramo da je vrlo dobro, posebno nakon dva meseca koji su prošli gotovo bez sporta. Danas imamo nekoliko zanimljivih  utakmica, a prva koja nam se posebno sviđa se igra u okrviur treće Nemačke lige, na stadionu Merkur Spiel Arena sastaju se domaća ekipa Uerdingena i gosti, ekipa Meppena.

Domaći sastav, se nalazi na sredini tabele odnosno na 11-toj poziciji, ali sa nekoliko dobrih rezultata bi svakako mogli da napreduju ka vrhu bez problema, pošto je ova liga izrazitu ujednačena i svako svakog može pobediti. Oni ove sezone na domaćem terenu igraju solidno, jer imaju 5-2-6 rekrod, a na 13 domaćih utakmica je “palo” 38 golova, što je 2.98 u proseku po meču.

Njihovi protivnici, Meppen se nalaze na 8-oj poiziciji tabele, a na gostovanjim ove sezone imaju rekord od 5-7-2 uz 43 pogotka ukupno. Ono što bode oči je taj broj od čak 7 nerešenih utakmica, ali i pored toga što često remiziraju oni su jedna vrlo efikasna ekipa koja igra u proseku utakmice sa 3.21 pogotkom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve svoje igrače spremne za ovaj duel, te se očekuje jedna zaista interesantna utakmica na Merkur Spiel Areni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 9 puta, i rezultati su na strani domaće ekipe, ali ono što je vrlo interesantno je činjenica da su obe ekipe igrale vrlo efikasne međusobne duele. Naime, na 4 od 7 prethodnih duela bilo je viđeno preko dva pogotka i da obe ekipe postignu pogodak, i to na poslednje 4 su upravo viđeni ti rezultati, što je odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično primamljivu kvotu. Obe ekipe su savršene za igru na golove, a pritom do sada su pokazali vrlo efikasne igre. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news