UFC on ESPN 42: Thompson vs. Holland – Tipovi, savjeti i kvote 04.12.2022.

Ognjen
3 prosinca, 2022
531 Views
UFC on ESPN 42: Thompson vs. Holland

Glavna borba večeri nas očekuje u srednjoj kategoriji gdje se za poziciju jednog od budućih izazivača i ulazak u TOP 5 bore iskusni Thompson i zvjezda u nastajanju Holland. Meč je organizovan na pet rundi.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Stephen Thompson

Jedan od najboljih „karataša“ nakon skoro godinu dana se opet vraća u UFC oktagon. Naravno, riječ je o iskusnom Wonderboyu, Stephenu Thompsonu.

Iako je u poznim borilačkim godinama Thompson i dalje važi za jednog od najčvršćih i najspremnijih boraca u UFC-u. Njegovu dugotrajnost u UFC-u, i neistrošentost omogućio mu je i njegov stil borbe. Od 23 meča u karijeri Thompson je poražen samo jednom prekidom i to nokautom od Pettisa.

Thomspon se mnogo kreće, drži protivnika na distanci i sa preciznim i odlično istajmiranim udarcima skuplja dragocijene bodove. Bori se iz oba garda i dosta je nepredvidiv. Ali vrijeme čini svoje te je dosta izgubio na brzini i eksplozivnosti.

Poslednja dva meča je poražen sudijskim odlikama od Burnsa i Muhammada. Oba borca su iskoristili svoje rvanje da kontrolišu Thompsona na parteru, i da skrate njegovu distancu. Holland nije rvačka klasa kao ova dvojica, ali je svakako opasan kada dođe u gornju poziciju.

Kevin Holland

U UFC-ov oktagon se vraća jedan od najatraktivnijih boraca. Riječ je o Kevinu Hollandu, koji se možda i najčešće bori od svih UFC-ovaca. Ovo mu je već 19ti meč u UFC-u, u poslednjih 4 godine.

Prvi meč u UFC-u je radio 4. Avgusta. 2018-te! Fascinantan niz. Iako je poslije poraza od Chimaeva najavio odlazak u mirovinu, ipak samo par dana je poslije demantovao i opet ga gledamo u UFC oktagonu.

Radi se o borcu koji je ogroman za srednju kategoriju. Holland je pobjedio poslednja dva meča veoma efektno. Završio je Tima Meansa, svojom specijalkom D’arce chokem. A meč prije je završio je Alex Oliveru sjajnim nokautom.

Holland je opasan u svim segmentima borbe. Podjednako opasan i u stojci i u parteru. Majstor je BJJ-a, gdje ima crni pojas. I taj crni pojas dokazuje iz borbe u borbu. U poslednjem meču je poražen od Khamzata Chimaeva. Chimaev je ipak bio preveliki zalogaj za njega. Od prve minute ga je rušio i kontrolisao na podu a zzatim i završio.

U meču protiv Thompsona, Holland će moći da se bori na nogama, ali i da traži šansu u parteru, pošto je u prednosti u tom segmentu borbe u odnosu na Wonderboya.

https://twitter.com/ufc/status/1598423364208508931

H2H

Thomposon: 39 godina, 16W-6L-1NC, , visina 183cm, reach 191cm.

Holland: 29 godine, 23W-8L-1NC, visina 191cm , reach 201cm.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 04.12.22 06:30h
Tip: Preko 3.5 runde
Kvota: 1.90
Kladionica: 22bet

U ovom meču očekujemo taktičko nadmudrivanje prije svega. Iako je Holland pokazao da ne voli ići do sudijskih odluka, ipak je Thompson previše čvrst i ne bi trebao da žuri i da se otvara previše protiv ovog starog lisca. Očekujemo da borba ode na bodove.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen