UFC Vegas 67: Strickland vs Imavov – Tipovi, savjeti i kvote 15.01.2023.

Ognjen
14 siječnja, 2023
376 Views
UFC-Vegas-67-Imavov-vs-Strickland-994x559

Glavna borba večeri se država u srednjoj kategoriji a sastaju se Sean Strickland i  Nassourdine Imavov. Oba borca su poznati kao momci koje karakteriše agresvan stil borbe.

Sean Strickland vs. Nassourdine Imavov 15.01.2023. 03:00

Sean Strickland

Strickland je bio u nizu od 6 pobjeda, i „krvavo“ je zaradio priliku da se bori za titulu. Ali je odlučio da prihvati meč protiv Perreire koji je u tom trenutnku bio nerangiran UFC borac.

UFC ga je upario sa Stricklandom jer je ovaj borac iz TOP10 koji najviše stilski odgovara Perreiri, koji je od samog početka bio projektovan da se što prije bori sa Adesanyom.

Strickland je predvodio UFC Vegas 66, a predvodi i UFC Vegas 67. Rijetko se u istoriji UFC-a, desilo da jedan borac predvodi dva uzastopna eventa. Ali to je baš u Stricklandovom stilu.

Stirckland je u meču protiv Perreire pokazao svoje nedostatke, prije svega u tehničko-taktičkom smislu. Protiv Perreire je morao da borbu prenese u parter i da forisra klinč, ali on je krenuo u otvorenu razmjenu protiv najboljeg udarača u srednjoj kategoriji i bio je teško nokautiran. 

Radi se o borcu koji je veoma tvrd i forsira otvorenu borbu, te ga je veoma teško rušiti u parter. Protiv Cannoniera bio je mnogo pasivan te je prihvatio igru Jareda, te je poražen sudijskom odlukom.

Mnogo je razočaran tim porazom, pa je odmah tražio sledeću borbu. Ušao je kao zamjena Kevinu Gastelumu, koji je otkazao meč Imavovu zbog povrede. U ovom meču Strickland će morati biti mnogo aktivniji, jer Imavov živi od tempa i količine udaraca.

https://twitter.com/MMArena_/status/1613818853468807169

Nassourdine Imavov

Borac koji je u velikom usponu, te u nizu od tri pobjede. Veoma mlad i perspektivan borac, koji ima sjajnu bazu rvanja, kao i svi borci iz Dagestana. Ipak Imavov već dugo nije u Dagestanu, već živi i trenira u Francuskoj, kod Fernanda Lopeza, koji je trenirao i stvorio Francisa Ngannoua te Cyrila Ganea

Radi se o borcu velike fizičke snage za svoju kategoriju. Poslednji poraz je doživio od Philla Hawesa sudijskom odlukom, i može se reći da je taj poraz dosta diskutabilan. U zadnjem meču na domaćem terenu u Parizu je pobjedio Buckleya jednoglasnom sudijskom odlukom. Dok je prije toga nokautirao Shabazyana i Heinischa.

Strickland posebno treba da obrati pažnju na Imavove udarce laktovima i koljenima koji su veoma precizni i ubitačni. Baš njima je nokautirao veliki broj svojih protivnika.

https://twitter.com/imavov1/status/1614002385210462208

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Strickland: 31 godine, 25W-5L, visina 185cm, reach 193cm.

Imavov: 27 godina, 12W-3L, visina 191cm, reach 191cm.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 15.01.23 03:00h
Tip: Preko 3.5 runde
Kvota: 1.70
Kladionica: 22bet

U ovome meču očekujemo da oba borca budu jako obazriva, jer poraz i preveliko otvaranje i agresija mogu da izazovu kontra efekat, to jeste da jedan udarac može riješiti meč. Zbog toga očekujemo da ovaj meč uđe u šampionske runde.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen