Ulm – Mitteldeutscher: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nismo ove sezone još tipovali utakmice Nemačke košarkaške prve lige, popularne BBL, ali ova nam se utakmica izrazito sviđa na jednom market, te mi smatramo da je vrlo izvesno da će se desiti jedan ishod na ovom meču. U utakmici 12 kola BBL sastaju se domaća ekipa Ulm-a i gosti koji su na začelju tabele, ekipa Mitteldeutcher-a. Mnoge stvari nisu sigurne kada se kladite na sportske događaje, ali na ovoj utakmici jedno je sigurno, navijači će uživati u mnoštvu zabavnih poteza.

Ulm se trenutno nalazi na 9-toj poziciji sa pet pobeda i šest poraza. Počeli su sezonu katastrofalno, ali u poslednjih pet kola su napravili odličan niz od četiri pobede i samo jednog poraza (od Bayern Munich-a). Na domaćem terenu imaju skor od dve pobede i dva poraza, ali kao što smo već napomenuli nalaze se u usponu forme. Takođe, ova ekipa se takmičila i u okviru 7DAYS EuroCup takmičenja, gde se nisu proslavili, mada imali su izrazito tešku grupu. Ulm na poslednjih deset utakmica je išao četiri puta, ali nisu još igrali sa čudnom ekipom kao što je Mitteldeutscher.

Gosti čudnog imena nalaze se na dnu tabele sa samo dve pobede i devet poraza, ali ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju ludački brzu košarku, kao da igraju basket na ulici. Ako vam kažemo da su oni na poslednjih deset susreta čak osam puta išli preko granice od 178 poena onda će vam sve biti jasno. Oni naprosto ne igraju odbranu i igraju neverovatno brzo sa kratkim napadima i brzom tranzicijom.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju problema sa sastavima timova, te se može očekivati da igraju najbolji igrači na ovom meču.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve sezone su prošle sezone igrale dva puta i oba puta je bilo puno koševa. Prvi meč je završen sa 199 poena, dok je drugi meč završen sa 175 poena. Sasvim je jasno da ove dve ekipe vole da igraju efikasne mečeve, te smatramo da će se to desiti i danas.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora za klađenje na market za total. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 177.5 points (da obe ekipe postignu 178 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news