Ulsan Hyundai – Busan: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nedelja nam donosi nekoliko vrlo interesantnih utakmica, koje bi potencijalno mogle doneti lep profit na našem računu. Stoga, danas idemo put Azije, gde u okviru prve lige Koreje se sastaju ekipa Ulsan Hyundai i Busan. Iako je prošlo tek dva kola novog šampionata neke stvari su jasne i smatramo da imamo dovoljno kvalitetnih informacija kako bi postavili jedan pick. Na stadionu Ulsan Munsu se sastaju domaća ekipa Ulsan Hyundai i gosti, ekipa Busan.

Domaći sastav se trenutno nalazi na prvoj poziciji i u prva dva kola su ostvarili dve lagane pobede, prvo protiv Sangju 4-0, i onda na gostovanju protiv Suwon Bluewings rezultatom 3-2. Trener domaće ekipe, Kim-Do Hoon je izjavio da je privilegovan što ima u rosteru toliko kvalitetnih igrača i da svake nedelje ima problem sa kojih 11 da izađe na teren pošto sus vi jednako kvalitetni.

Njihovi protivnici, ekipa Busan nakon dva kola se nalazi na 11-toj poziciji sa dva poraza, ali ruku na srce niko nije ni očekivao mnogo više od njih, pošto su oni prošle sezone igrali u nižem rangu. Prvo su izgubili na gostovanju od Pohang Steelersa, da bi u drugom kolu izgubili na svom terenu od Jeonbuk Motorsa rezultatom 1-2. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da su vrlo ofanzivni, alia ko krenu da gube, onda brod neumitno tone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 45 puta tokom istorije i rezultati idu mnogo više u korist domaće ekipe, ali kao što smo rekli prošle godine nisu igrali jedni protiv drugih, jer je Busan bio u drugoj ligi.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone krenuli furiozno, a gosti igraju prilično loše na početku sezone. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ulsan Hyundai -1 AH (da Ulsan pobedi i pokrije -1 azijski hendikep), koja opklada se plaća odličnom 1.76 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news