Ulsan Hyundai – Daegu: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče je bilo malo napeto, ali na kraju smo uspeli da keširamo Tip Dana u Kini, te danas nastavljamo na istom kontinentu, san ama vrlo dragom ekipom Ulsan Hyundai. Danas nastavljamo sa tipovanjem i vraćamo se jednoj od naših omiljenih liga za tipovanje, Prvoj Ligi Južne Koreje. Današnji tip i analiza, dolazi iz ove lige, gde se na stadionu Ulsan Munsu igraju ekipe Ulsan Hyundai i Daegu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 1-oj poziciji pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu, a na domaćem terenu igraju odlično i trenutno imaju rekord od 6 pobeda, 3 nerešene i jednog poraza, uz gol razliku od 17 postignutih i 5 primljenih golova. Oni su generalno najsnažnija ekipa ovog prvenstva i imaju vrlo dubok roster koji trener redovno rotira.

Njihovi protivnici, ekipa Daegu se nalazi na 5-toj poziciji, a na gostovanjima imaju ove sezone 3 pobede, 3 nerešene i 3 poraza uz  gol razliku od 11 postignutih i 12 primljenih golova. Ono što je zanimljivo ko dove ekipe je činjenica da se na gostovanjima ne brane kao mnogi, nego narosto igraju svoju igru.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 44 puta i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe. Naime, domaćin je pobedio 25 puta, 11 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 8 puta. Što se golova tiče na poslednjih 7 utakmica 4 puta su ove dve ekipe igrale da bude više od dva gola, a 5 od 7 utakmica su igrali da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe znaju da odigraju vrlo efikasno, međutima domaća ekipa je dosta kvalitetnija. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ulsan Hyundai ML (da Ulsan pobedi na ovom meču, ili u žagronu “kec na domaćina”), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.73 kvotom u sportskoj kladionici Meridianbet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news