Ulsan Hyundai – Sangju Sangmu: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Retko kada se desi da mi nekoliko dana ranije postavljamo analizu i tip, ali ovo je specifična situacija, pošto smatramo da su kladionice zbog manjka informacija postavile pogrešnu kvotu, koja je doduše već pala, ali mi i dalje smatramo da trenutna kvota ima odličan value. Naime, ovog vikenda počinje fudbalska liga Južne Koreje (bare je tako planirano), a mi tipujemo utakmicu između Ulsan Hyundai i Sangju Sangmu ekipa. Naravno, utakmice će se igrati bez prisustva publike, a imajući u vidu da corona pandemija jenjava u ovoj državi doneta je odluka da se počne sa fudbalskim prvenstvom.

Domaći sastav je jedna od kvalitetnijih ekipa Korejskog prvenstva već godinama, a pred ovu sezonu su se propisno pojačali sa kvalitetnim igračima. Prošle sezone su takmičenje završili na prvoj poziciji sa rekordom od 20-9-4. Posebno su bili dominantni na domaćem terenu gde su imali 12-3-1 rekord, što pokazuje da su zaista dominantni posebno na svom Ulsan Munsu Football Stadiumu.

Njihovi protivnici, Sangju Sangmu je tim vojske Republike Koreje i oni svake godine menjaju svoj roster, pošto za njih igraju igrači koji se nalaze na izdržavanju obavezne vojne obaveze. Stoga, sasvim je realno da nikako nisu uigrani, pošto su promenili 20 igrača od prošle sezone, a takođe je pitanje kakav je moral u ekipi, pošto ko je išao u vojsku, dobro se seća depresije prvih nekoliko meseci koja napada mlade vojnike.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih, ni povređenih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 46 puta i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe koja je pobedila 30 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili samo 6 puta. Prošle sezone na svom terenu Ulsan je pobedio rezultatom 5-1, iako to nije neki pokazatelj, jer kao što rekosmo gosti svake godine znatno menjaju sastav.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Zbog svih razloga koje smo naveli, smatramo da bi linija morala biti minimum -1AH, a trenutno je bolje, te iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ulsan Hyundai -0.75 AH (da Ulsan Hyundai pokrije -0.75 liniju azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.96 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news