Unibet Bonus Dobrodošlice 2021

Sportske
16 prosinca, 2020
1012 Views
unibet bonus

Kreirajte novi nalog u Unibet sportskoj kladionici i ostvarite mogućnost da uzmete jedan od tri bonusa dobrodošlice. Saznajte sve o ovim bonusima!

Ukoliko ste čitali našu objektivnu i detaljnu recenziju Unibet kladionice onda ste mogli da pročitate da je ova poznata kompanija osvojila vrlo respektabilnih 71 od 100 maksimalnih poena i samim tim ušla na našu listu najboljih kladionica za igrače iz Hrvatske.

Jedan od segmenata koji nam se posebno svideo je svakako bio i segment bonusa i promocija, koje kladionica nudi svojim novim, ali i redovnim korisnicima. Promocije koje igrači mogu dobiti su detaljno opisane u našoj kompletnoj recenziji Unibet kladionice, a u ovom članku ćemo se pozabaviti registracionim bonusom, koji dobijaju samo korisnici koji po prvi put otvaraju nalog u kladionici Unibet.   

Unibet trenutno svakom novom korisniku nudi jedan od tri bonusa dobrodošlice, a svaki korisnik prilikom registracije bira koji će bonus da prihvati. Opcije koje su dostupne korisnicima su sledeće:

  • Bonus Sportske Kladionice – 100% na prvi depozit, maksimalno do €25
  • Bonus Online Kazina – 100% na prvi depozit, maksimalno do €100
  • Poker Bonus – €200 progresivni poker bonus 

Kako je fokus našeg portala Sportske-kladionice.com na sportskim kladionicama, kao i recenzijama najboljih sportskih kladionica za igrače iz regiona, mi ćemo se u ovom članku pozabaviti Uslovima i Pravilima Bonusa Dobrodošlice Unibet kladionice.

Unibet Bonus Dobrodošlice – 100% maksimalno do €25

Iako na prvi pogled ova bonus ponuda izgleda prilično prosječno, smatramo da uopće nije loše izabrati upravo ovaj bonus prilikom registracije u kladionici Unibet, a evo i zašto.

Svesni smo da bonus od €25 ne izgleda kao previše darežljiv prosječnom korisniku, ono što je kod njega izrazito povoljno su uslovi iskorišćavanja (Wagering Requirements), odnosno uslovi koje je potrebno ispuniti kako bi bonus novac mogao biti prebačen na keš nalog sa koga se mogu tražiti isplate. Naravno, moramo da napomenemo, da u kladionici Unibet da biste mogli da tražite isplatu morate imati kompletno verifikovan nalog, što je postalo standard u industriji online sportskih kladionica.

Uslovi iskorišćavanja bonusa su sledeći:

  • Potrebno je šest (6x) puta obrnuti iznos novca
  • Minimalna kvota koja je potrebna da bi se neka selekcija računala u uslove iskorišćavanja mora biti 1.40 ili veća
  • Uslove iskorišćavanja je potrebno ispuniti u roku od 14 dana

Dakle, da biste uzeli kompletan iznos bonus novca u iznosu od €25, potrebno je da uplatite svoj prvi depozit u iznosu od €25, te da postavite opklada u vrednosti od €150 i da nakon ispunjavanja uslova bonusa i dalje imate sredstava na računu.

Naime, glavni „problem“ sa uzimanjem bonus novca je u tome da se postavljaju od strane sportskih kladionica nerealni uslovi i pravila, koje igrači ne uspevaju da iskoriste zbog različitih problema. Mi smo na našem sajtu napravili seriju članaka, gde objašnjavamo načina i strategije igranja, te pokazujemo kako mi uspevamo da kompletiramo uslove iskorišćavanja bonusa i naplatimo isti.

Vredi li uzeti Unibet bonus u sportskoj kladionici?

Izravan odgovor je DA! Unibet bonus dobrodošlice možda nije najveći koji se može naći na tržištu trenutačno, ali je bez svake sumnje jedan od onih bonusa koji se na najlakši mogući način može konvertirati u pravi novac.

Stoga mi smatramo da je vrlo pametno uzeti ovaj bonus i isti ima našu iskrenu preporuku kao jedan od najboljih bonusa u sportskim kladionicama 2020!

FAQ

Ne uspjevam da nađem ovaj bonus koji ste opisali. U čemu je problem?
Ponekad, kladioničarski brendovi imaju drugačije ponude za igrače iz različitih država. Ukoliko imate bolju ili lošiju ponudu u odnosu na onu koju smo opisali u ovom članku, pišite nam, kako bi vam dali savjet vezano za konkretan bonus.

Da li mogu uzjeti više od jednog bonusa dobrodošlice?
Na sajtu kompanije Unibet jasno je naznačeno da jedan korisnik ima pravo na jedan bonus dobrodošlice, te predlažemo da pažljivo birate svoj tip bonusa u odnosu na svoje preferencije.

Da li postoje i drugi bonusi i promocije u kladionici Unibet?
Naravno da postoje. Kladionica Unibet redovno ažurira i nudi svojim korisnicima zanimljive promocije i bonuse sa kojima se može lepo profitirati.

Author Sportske