Unibet kladionica – Kako verifikovati nalog u 2021?

Sportske
21 prosinca, 2020
843 Views
unibet bonus

Kako verifikovati nalog u Unibet sportskoj kladionici? Naučite sve trikove i verificirajte svoj nalog bez imalo problema u 2020! Registracija bez problema

Unibet sportska kladionica i online casino posluju već dugi niz godina na internet nebu i ova Švedska kompanija spada u sam vrh gambling operatera, kada se govori o sigurnosti korisnika i bezbednosti njihovih personalnih podataka. Mi smo posvetili jedan poseban pasus ovoj temi u recenziji Unibet sportske kladionice gde je ovaj brend dobio visoke ocjene, ne samo u segmentu bezbednosti, nego i sveobuhvatno.

Ipak, jedna stvar zna da bude vrlo zbunjujuća, a ponekad čak i frustrirajuća za korisnike koji naprave nalog u ovoj kladionici. Reč je o verifikaciji naloga, koja je u Unibetu OBAVEZNA, ali također i vremenski ograničena, te korisnici nemaju mogućnost da je odgađaju do prve isplate.

Kako mi na portalu Sportske-kladionice.com želimo da našim korisnicima pružimo kompletnu uslugu i što viš kvalitetnih i validnih informacija,  odlučili smo se da vam u ovom članku objasnimo detaljno korak po korak proces verifikacije, odnosno kako da uspješno verifikujete svoj Unibet nalog!

Registracija novog naloga Unibet kladionice

Sam proces registracije novog naloga u ovoj kladionici nije previše detaljan, niti komplikovan, jer korisnici treba da ispune jedan registracioni formular koji se sastoji iz onih  opštih ličnih informacija, kao što su prezime i ime, adresa stanovanja, kao i omiljena valuta. Osim toga, odmah na stranici registracije budući igrači biraju koji bonus dobrodošlice kladionice Unibet žele da izaberu (u opciji su tri vrste bonusa: sportske kladionice, online kazina i poker sobe).

Naša preporuka u svakom slučaju ide ka bonusu sportske kladionice za nove korisnike, kojim bonusom se može dobiti izjednačavanje iznosa uplate od prvog depozita, maksimalno do €25. Iako na prvi pogled ovaj iznos bonusa ne deluje impresivno, moramo napomenuti da su uslovi iskorišćavanja istog vrlo povoljni, te da je prilično lako ispuniti iste. Ukoliko Vas interesuje kako da uspješno uzmete bonus u kladionici Unibet predlažemo vam da pročitate članak o tome koji se nalazi na našem sajtu.

Aktivacija naloga i verifikacija

Onog momenta kada završite proces registracije, odnosno kada ispunite sva tražena polja, odaberete svoj Unibet bonus dobrodošlice 2020 i saglasite se sa Uslovima i Pravilima sajta, možete očekivati da će Vam na email adresu stići poruka od kompanije, u kojoj poruci će se nalaziti link putem kojeg vi aktivirate svoj nalog i zapravo verifikujete email adresu kao validnu.

Tada, vaš nalog je aktiviran i čim izvršite prvi depozit i dobijete svoj bonus dobrodošlice, Unibet kladionica vas obaveštava putem vaše personalizovane stranice na sajtu, da u roku od 30 dana morate da verifikujete svoje podatke. Ukoliko ne uspete da uradite verifikaciju naloga u zadatom roku, odnosno ne pribavite traženu dokumentaciju, vaš nalog može biti suspendovan, pa čak i kompletno ugašen.

Kako verifikovati Unibet nalog 2020?

Unibet verifikacija se sastoji od dva dela, odnosno da bi se ista kompletirala u potpunosti, potrebno je ispuniti dva „zadatka“ koje kladionica stavlja pred vas. Napominjemo da je verifikacija apsolutno obavezna, bilo da se radi o sportskoj kladionici, ili o online kazinu ovog brenda.

Prvi deo verifikacije se odnosi na verifikaciju identiteta, koja se vrši na taj način što se kladionici šalje slika u boji vašeg ličnog dokumenta koji ima vašu fotografiju. Ovo znači da korisnici mogu poslati bilo koji lični dokument koji je izdala Vlada i koji na sebi ima fotografiju lica na koje se odnosi.

Naša preporuka je da pošaljete sliku osobne karte, putovnice ili vozačke dozvole, jer bilo koji od ova tri dokumenta ispunjava sve što menadžment kladionice Unibet zahteva od vas.

NAPOMENA: Iznimno je bitno napomenuti da je potrebno slikati i prednju i zadnju stranicu dokumenta, kao i da ne pokušavate da iste ulepšavate tako što ćete ih crop-ovati ili na drugi način menjati u Photoshop programu, jer u tom slučaju kladionica odmah bez objašnjenja odbija takve slike!

Drugi deo verifikacije odnosi se na verifikaciju adrese prebivališta i ovaj deo obično zadaje najviše muke korisnicima iz nekoliko razloga. Iako kladionica Unibet prilikom verifikacije daje predloga šta bi mogli biti validni dokazi da se korisnik nalazi na adresi koja je navedena prilikom registracije (račun za struju, kablovsku televiziju, internet ili fiksni telefon), vrlo često traže dodatne dokaze, i račune koji nisu stariji od šest (6) meseci.

Nama se desilo da smo prvo poslali mesec dana star račun za kablovsku televiziju i da smo bili odbijeni. Nakon toga smo poslali mesec dana star račun za struju i opet smo bili odbijeni. Na kraju smo poslali mesečni izveštaj banke koji je bio star devet (9) meseci, ali na kome je bilo prikazano da imamo sredstava i u roku od 30 minuta naš nalog je bio verificiran.

Stoga, kao što možete vidjeti, Unibet kladionica ima striktan način verifikacije, ali način verifikacije koji je moguće kompletirati, ako imate dovoljno strpljenja i naravno ukoliko su vam podaci koje ste uneli prilikom registracije tačni (što svakako preporučujemo).

Ukoliko i pored svega što smo napisali ne uspjete da verificirate svoj nalog, predlažemo Vam da kontaktirate korisničku podršku i da budete uporni u svojim nastojanjima da završite proces verifikacije. Ponekad (iz našeg iskustva sa drugim top kladionicama) je potrebno samo biti istrajan u komunikaciji sa agentima korisničke podrške, jer su oni najbolja veza između Vas kao korisnika i tima za verifikaciju.

Na kraju, ako ne uspjete da završite proces verifikacije, a imate svu potrebnu dokumentaciju, onda vas pozivamo da nas kontaktirate, kako bismo Vam mi pomogli.

FAQ

Previše vremena čekam na odgovor o verifikaciji. Šta da radim?
Ponekad, dok čekamo da se verifikuje naš nalog, svaki minut se čini kao godina. Naša je preporuka da pišete korisničkoj podršci i da se interesujete za vaš predmet.

Da li je verifikacija apsolutno potrebna?
Verifikacija je potrebna, a na istu treba gledati kao na nešto što štiti vas kao korisnika. Naime, bez verifikacije bi bilo moguće da Vam neko ukrade identitet i da se kladi pod vašim imenom i sa vašim novcem, što nikako ne biste voleli.

Da li je korisnička podrška Unibet kladionice od pomoći kod verifikacije?
Unibet sportska kladionica ima zaista profesionalan tim korisničke podrške koji je spreman pomoći igračima po bilo kom pitanju, pa tako i pitanju verifikacije.

Author Sportske