Intro

Unicaja – Joventut: Analiza utakmice

unicaja vs joventut

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, za razliku od drugih subota nema mnogo utakmica koje nam se sviđaju, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Španskoj Endesa Ligi, gde se sastaju ekipe Unicaja i Joventut Badalona.

Unicaja

Unicaja ima jednu za njih ispod prosečnu sezone, pošto se trenutno nalaze na devetoj poziciji sa 14 pobeda i 16 poraza. Na domaćem terenu su posebno podbacili pošto imaju svega 6 pobeda i čak 9 poraza. Ipak, imajući u vidu da imaju dve utakmice manje od svojih direktnih protivnika za osmo mesto na tabeli koje vodi u play off, i dalje imaju realne šanse da se plasiraju u doigravanje. U proseku igraju utakmce sa 166.70 poena po meču.

Joventut Badalona

Nekoliko puta smo već pisali o ekipi Joventuda, koji su sasvim lepo igrali u Euro Cup takmičenju, a na terenima Endesa Lige takođe igraju prilično impresivno ove sezone. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji šampionata sa 18 pobeda i 14 poraza i u prednosti su u odnosu na svog direktnog rivala Unicaju. Na gostovanjima imaju 8 pobeda i 7 poraza, a u proseku igraju mečeve sa 170.50 poena.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a posebno upada u oči činjenica da vrlo često igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 170 points (da bude 170 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti