Intro

Unicaja Malaga – Andorra: Analiza utakmice

unicaja vs andorra

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za sredu 12.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru Španske ACB Lige, gde Unicaja Malaga na svom terenu dočekuje nezgodnu ekipu Andorre.

Unicaja Malaga

Domaća ekipa se trenutno nalazi na devetoj poziciji šampionata, ali imaju nešto manje odigranih utakmica, te se može reći da su realno u Top 8. Oni ove sezone igraju prilično solidno, ali ono što je čudno je činjenica da na domaćem terenu imaju svega 7 pobeda i 9 poraza. Ako žele da urade nešto u play offu ove sezone oni svakako moraju da poprave ovaj segment svoje igre.

Andorra

Andorra se nalazi na 11-toj poziciji šampionata, ali i oni imaju realne šanse da se domognu play offa, pa je tako i za njih svaka ova utakmica vrlo bitna. Na gostovanjima ove sezone imaju skor od 4 pobede i 11 poraza, što naravno da nije dobro. Ali kao što rekosmo njima svaka pobeda do kraja znači mnogo.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge i uvek je bilo dosta poena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 157.5 Points (da bude više od 157 poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti