Unicaja Malaga – Mornar Bar: Analiza utakmice

Milos
11 studenoga, 2020
390 Views
košarka tipovi

Nastavlja se takmičenje u Evropskim klupskim takmičenjima u košarci, a naša današnja analiza dolazi iz EuroCup takmičenja, gde u Španiji odlična ekipa Malage dočekuje solidnu ekipu Mornara iz Bara. Imajući u vidu da su obe ove ekipe vrlo napadački potentne, smatramo da se mora iskoristiti relativno niska linija koja je postavljena na total i odigrati da će biti više poena na meču.

Unicaja se trenutno nalazi na drugoj poziciji Grupe B sa 4 pobede i 2 poraza, sa istim brojem poena kao i prvoplasirana ekipa Levalloisa. Unicaja je upravo u prošlom kolu izgubila od ekipa LEvalloisa na gostovanju rezultatom 80-90, a sa istim rezultatom su poraženi i na gostovanju u Baru, kada su igrali protiv današnjeg protivnika, ekipe Mornara.

Njihovi protivnici, ekipa Mornara nalazi se na petoj poziciji sa 3 pobede i 3 poraza, ali ono što nije dobgro za njih je činjenica da su na poslednje 3 utakmice kiksali dva puta, te su poraženi od ekipe Levallois na gostovanju 65-78 i u prošlom kolu od ekipe Ulma 66-82. Sasvim sigurno putovanja teško padaju momcima iz Bara, ali ova utakmica je biti ili ne biti zan jih i sigurni smo da će dati svoj maksimum.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 3 puta do sada i redom su igrale vrlo efikasne mečeve, jer je padalo 170, 187 i 181 poen.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju pada veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 161.5 Points (da obe ekipe postignu 162+ koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos