Union Berlin – Bayern Munich: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Konačno je probijen led i juče su krenule ponovo utakmice jedne od najvećih liga evrope, te je i kladionicama svanulo. Odmah u subotu imali smo jedan pick iz Bundeslige, ali nije bilo sreće, jer je VAR poništio treći gol u zaostavnom vremenu. Danas imamo zaista dobar osećaj u vezi jedne utakmice i smatramo da su kladionice ostavile sasvim dovoljno prostora za jedan value bet. Pick koji ćemo danas predstaviti igraće se na stadionu An der Alten Forsterei u Berlinu, gde domaća ekipa Union Berlina dočekuje šampiona Bayern Munich.

Domaći sastav, je prije prekida prvenstva zauzimao sasvim solidnu 12-tu poziciju, što je solidan uspeh za ovako mali klub, a na domaćem terenu su imali 6 pobeda, jednu nerešenu i 5 poraza uz gol razliku od 18 postignutih i 16 primljenih pogodaka. Ono što bi moglo biti problematično na ovom meču za njih je činjenica da imaju određeni broj povređenih igrača, a pritom trener neće moći da bude na klupi pošto je prekršio pravilo izolacije.

Njihovi protivnici, Bayern Munich nalaze se očekivano na prvoj poziciji, ali najbliži protivnici ozbiljno dišu za vratom i sasvim smo sigurni da Bayern neće ništa prepuštati slučaju na ovom meču. Pored toga najbolji strelac tima Robert Lewandowski je pre neki dan dobio prinovu i svi licitiraju sa Koliko golova će je pozdraviti na ovom meču. Pre prekida šampionata Bayern je na gostujućim terenima imao osam pobeda, dve nerešene i samo dva poraza uz gol razliku od 35 postignutih i samo 15  primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa povredama igrača, pošto trener Union Berlina ne može da računa na Opfermanna, Beckera, Dehla, Gogiu, Andersona i Friedricha, dok trener gostiju ne može da računa na Couthina, Tolissoa, Sulea i Javi Martineza.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije samo 2 puta, i rezultati su u potpunosti na strani Bayerna jer su uspeli da pobede na oba meča.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su trenirale nedovoljno, te ovde idemo na čisti kvalitet. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bayern Munich -2 AH (da Bayern Munich pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.99 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news