USA W v Vietnam W: Tipovi, saveti i kvote 22.07.2023. 03:00

Srba331
21 srpnja, 2023
540 Views
USA W vs Vietnam W

Prvo kolo Svetskog prvenstva u fudbalu za žene nam donosi potencijalno veoma uzbudljivu utakmicu, obzirom da će se sastati glavni favorit za trofej i veliki autsajder.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

ANALIZA MEČA

Amerikanke su ponovo glavni favoriti za osvajanje trofeja, koji bi im bio čak peti u nizu. Nema dileme da fudbalerkama ove reprezentacije neće nedostajati motivacije, ali biće zanimljivo videti kako će izgledati na terenu u prvom kolu. To kažemo jer je prvo kolo na svakom turniru veoma specifično, i obično čak i najveći favoriti prvu utakmicu odigraju sa određenom dozom opreza.

Ono što bi trebalo da uplaši protivnike Amerike na ovom turniru je činjenica da su Amerikanke u ovoj godini odigrale osam zvaničnih mečeva, i na samo jednoj utakmici su primile gol. Ako ponovo njihova defanzivna linija bude funkcionisala u skladu sa svojim kvalitetom, protiv njih niko neće imati ni minimalne šanse.

Vijetnam po prvi put u svojoj istoriji učestvuje na Svetskom prvenstvu i jasno je da će fudbalerke ove reprezentacije želeti da ostavi što bolji utisak. Kvaliteta u ovom timu nema puno, i na njihovu žalost očekujemo da će njihova pažnja biti najvećim delom biti usmerena na odbranu spostvenog gola.

Ako izuzmemo poraz od Španije na poslednjem pripremnom meču od 9:0, Vijetnam tokom ove godine ni na jednoj utakmici nije primio veliki broj golova. Španija je htela da demonstrira silu pred početak ovog turnira, tako da mi taj nedavni poraz nećemo uzimati kao ozbiljan faktor.

H2H

Ovo će biti prvi zvanični susret ove dve reprezentacije.

USA W vs Vietnam W: Predlozi za klađenje

Ovde nas očekuje igra mačke i miša na terenu. Favorit će nastojati da pokaže snagu dok će autsajder želeti da se odbrani i izbegne katastrofu.

Nema dileme da će Amerikanke upisati prvu pobedu, ali kako je ovo ipak prvi meč na turniru i za jedne i za druge, verujemo da intenzitet neće biti na maksimumu. Vijetnam će sasvim sigurno nastojati da maksimalno uspori ritam ne bi li „ukrao“ što više vremena, tako da klađenje na manji broj golova u ovom slučaju ima smisla.

22.07.2023 03:00

Prijedlog: Azijski broj golova manji od 7

Tečaj: 1,650

Kladionica: Bet365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.