UTAKMICA U LISABONU ZAPOČINJE U 18:45: Evo gdje gledati utakmicu Hrvatske protiv Portugala!

Stex
8 lipnja, 2024
298 Views

Hrvatska reprezentacija večeras u 18:45 u Lisabonu igra zadnju pripremnu utakmicu za Europsko prvenstvo, koje u Njemačkoj počinje za šest dana. Protivnik je domaćin Portugal. Dosad su igrali sedam puta, pri čemu je Portugal pobijedio šest puta, a jedna utakmica završila je neriješeno.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

“To je za nas veliki test, veliki izazov, jer igramo protiv teškog protivnika na njegovom terenu. Portugal je jedan od glavnih favorita za osvajanje Eura. Željeli smo sličnog protivnika po kvaliteti i po načinu igre pa je Portugal dobar izbor,” rekao je Dalić, naglasivši da ova utakmica služi kao priprema za susret protiv Španjolske, koji će se održati za sedam dana u Berlinu.

Prijenos utakmice osigurala je Nova TV.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex