Vaduz – Stade Lousanne: Analiza utakmice

Milos
10 srpnja, 2020
318 Views
nogomet tipovi

Vikend je pred nama i sasvim smo sigurni da ćemo biti u mogućnosti da ostvarimo profit kao i mnogo puta do sada zahvaljujući našim tipovima i analizama. Za petak smo spremili dve analize koje nazivamo TIP DANA, te ukoliko želite ispratite naše predloge sa razumnim ulogom i uživajte u potencijalnom profitu koji može doći. Prva utakmica koja nam se sviđa je iz druge Švajcarske lige, gde na stadionu Rhein Park domaća ekipa Vaduza dočekuje ekipu Stade Lousanne u utakmici 30-og kola.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 3-oj poziciji, a na domaćem terenu igraju fantastično ove sezone pošto imaju 8 pobeda, 2 nerešene i samo 4 poraza, uz gol razliku od 34 postignutih i 22 primljena gola. Generalno oni igaju fantastično ove sezone i bore se za promociju, te ovakav tip utakmica ne bi trebao da predstavlja veći izazov za njih, pogotovo imajući u vidu da od restarta šampionata igraju odlično i imaju 3 pobede, 2 nerešene i samo jedan poraz.

Gosti ekipa Stade Lousanne se nalazi u donjem delu tabele, a na gostovanjima ove sezone imaju 3 pobede, 4 nerešene i 7 poraza uz gol razliku od 13 postignutih i 24 primljena gola. Iako su oni jedna od tvrđih ekipa na gostovanjima, ovo gostovanje u Lihtenštajnu bi moglo da bude izrazito teško za njih imajući u vidu da im je forma vrlo loša od ponovnog starta šampionata, jer na 6 utakmica imaju jednu pobedu, 4 nerešene i 1 poraz.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 3 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni, pošto su domaći uspeli da pobede na jednom susretu, dok je 2 puta bilo nerešeno. Što se golova tiče, rezultati idu ka over igri ali suviše malo puta su išli da uzmemo ovaj trend kao odlučujuć.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom linijom na golove ovde, pošto kladionice daju O/U 3 liniju azijskog henidkepa. Te je naša preporuka odigrati na ovom meču Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.70 kvotom u kladionici 1Xbet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos