Intro

Valencia – Baskonia: Analiza utakmice

valencia vs baskonia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra nekoliko zanimljivih utakmica kako fudbalskih, tako i košarkaških, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru doigravanja Španske ACB lige, gde se u Valenciji, sastaju istoimena ekipa i Baskonia.

Valencia

Valencia je završila regularni deo prvenstva na četvrtoj poziciji i imaju prednost domaćeg terena u ovom susretu protiv neugodne Baskonije. Domaći teren je već godinama jedan od najjačih aduta ekipe Valencije, gde oni svake sezone imaju visok procenat uspešnosti i svoje protivnike neretko dobijaju sa visokim razlikama. To se pokazalo i u prvom susretu, kada su i pored lošije igre na kraju uspeli da iščupaju pobedu.

Baskonia

Samo iz razloga što su do poslednjeg kola vrlo aktivno pokušavali da ostvare što bolju poziciju u EuroLeague takmičenju, ekipa Baskonije je malo bila zapostavila domaći šampionat i zbog toga su sezonu završili na smo petoj poziciji. Iskreno kvalitet ove ekipe je odmah iza Real Madrida i Barcelone, ali u prvom susretu su uspeli da prokockaju prednost i na kraju su izgubili. Očekivano bi bilo da ponovo zapnu na ovom meču i probaj da ukradu prednost domaćeg terena Valenciji.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ove sezone su igrali čak peti puta i svaka utakmica je bila vrlo neizvesna i vrlo efikasna.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 160.5 points (da obe ekipe postignu 161 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti