Valencia – Crvena zvezda: Analiza utakmice

Milos
15 siječnja, 2021
544 Views
košarka tipovi

Juče, naša košarkaška analiza i tip nisu bili profitabilni, jer je sve išlo kontra našim prognozama, ali danas nam se zaista sviđa jedna utakmica u okviru Euro League, gde u Španiji ekipa Valencije, dočekuje Crvenu zvezdu. Smatramo da market pogrešno reaguje pošto pada kvota na goste, iako su domaći vrlo kvalitetna ekipa pogotovo na domaćem terenu.

Domaća ekipa, je imala velike ambicije u ovoj sezoni, ali situacija na terenu je malo drugačija, pošto trenutno imaju 10 pobeda i 9 poraza, što je realno prilično slabo za ekipu koja je želela u play off. U poslednjih pet utakmica su pokazali pad forme, pošto imaju 1 pobedu (Khimky) i četiri poraza (Zvezda, Baskonia, Barcelona i Armani).

Njihovi protivnici, ekipa Crvene zvezde ima malo lošiji skor, pošto imaju 6 pobeda i 12 poraza. Oni realno ove sezone igraju ispod svih očekivanja, ali promena trenera je donela mali boljitak na terenu. Pre samo par nedelja pobedili su Valenciju na svom terenu, a ove nedelje ovo im je prva utakmica jer je meč protiv Rela Madrid odložen zbog leda na aerodromu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, mada gostima fali par igrača koji su povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 6 puta, a Crvena zvezda je odnela pobedu na svih 6 duela, što je stvarno prilično iznenađujuće.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ostavljaju prostora na mnogim marketima, od totala, preko hendikepa. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na Valenciji, stoga mi ćemo odigrati Valenica -7 HC (da Valencija pobedi sa 8 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos