Valencia – CSKA Moscow: Analiza utakmice

Milos
3 veljače, 2021
584 Views
košarka tipovi

Juče, naša košarkaška analiza i tip su bili profitabilni, jer su Budućnost i Virtus Bologna odigrali izrazito efikasnu utakmicu, a i naš fudbalski tip je bio dobitan, a danas imamo samo jednu utakmicu koja nam se sviđa iz Euro League takmičenja. Utakmica koju ćemo tipovati je ona gde se u Španiji sastaju ekipe Valencije i CSKA Moscow. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da postoji određeni prostor za opkladu na marketu za total.

Domaća ekipa, je imala ambicije da proba da se dokopa plaz offa u ovoj sezoni, ali situacija na terenu je malo drugačija, pošto trenutno imaju 11 pobeda i 12 poraza, što je za neke ozbiljnije izglede za play off prosto neprihvatljivo. Ipak, u poslednjih sedam utakmica su pokazali veliki pad forme, koji se poklopio sa povredom Bojana Dubljevića pošto imaju 1 pobedu (Crvena zvezda) i čak 6 poraza. U tim se vratio Dubljević, ali i Vanja Marinković, pa trener Valencije ima skoro sve igrače spremne za ovaj duel.

Njihovi protivnici, ekipa CSKA Moscow ima dosta bolji skor, pošto imaju 16 pobeda i 7 poraza. Oni su bili u fantastičnoj seriji, međutim desila se svađa između kluba i najboljeg strelca EuroLeague, Mike Jamesa i rezultati su počeli da stagniraju, pa tako CSKA u poslednjih 4 susreta ima samo jednu pobedu. Mike James se vraća na teren, ali zato je Nikola Milutionov povređen i verovatno je završio sezonu. To znači da će ekipa CSKA morati mnogo više da se oslanja na igru spoljnih igrača.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, osim povređenog Milutinova i Clayburna koji je pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 7 puta, a CSKA je pobedio na 5 od 7 susreta, ali interesantno je da od 3 susreta u Španiji Valencija je odnela 2 pobede. Što se koševa tiče bilo je miksovanih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ostavljaju prostora na mnogim marketima, od totala, preko hendikepa. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na CSKA Moscow, stoga mi ćemo odigrati Over 161.5 Points (da obe ekipe postignu 162 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos