Valerenga – Aalesund: Analiza utakmice

Milos
4 srpnja, 2020
487 Views
nogomet tipovi

Ako se danas uključujete u čitanje i praćenje naših tipova i analiza, onda ste u debelom zaostatku, pošto od poslednjih devet naših tipova, imali smo 7 pogodaka, 1 void i samo 1 promašaj!!! Naravno, nismo mi svemogući i svesni smo da će pozitivnoj varijansi doći kraj, ali sada dok nas ide treba jahati “money train” i igrati ono što se oseća da će doći. Tako da danas igramo jednu utakmicu iz Norveške lige za koju smatramo da nam može doneti profit. Iz tog razloga Tip Dana dolazi u vidu tip ana utakmicu koja se igra na stadionu Intility Arena u Oslu, gde domaći sastav Valerenge, dočekuje ekipu Aalesunda.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 8-oj poziciji Norveške prve lige, a na domaćem terenu su do sada imali 1 pobedu, 1 nerešenu i 0 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 4 postignuta i 3 primljena gola. Ova ekipa će ove sezone svakako pokušati da se bori za izlazak na Evropsku scenu, te se od njih očekuje da nastave sa odličnim igrama na domaćem terenu.

Njihovi protivnici, ekipa Aalesunda se nalazi na pretposlednjoj 15-toj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 0 pobeda, 1 nerešenu i 1 poraz uz gol razliku od 3 postignuta i 8 primljenih pogodaka. Oni su do sada pokazali da im je odbrana slabiji deo tima, pošto su imali nekoliko utakmica gde su primali 3 i više pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 32 puta, i rezultati su na strani domaće ekipe. Domaćin je pobedio 16 puta, 6 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 10 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 10 utakmica čak 6 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaća ekipa je kvalitetnija, ali znaju da kiksaju na domaćem terenu, te smatramo da će na ovom meču biti golova. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.66 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos