Intro

Valur – Bodo/Glimt: Analiza utakmice

valur vs bodo/glimt

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru kvalifikacija za Conference League gde se u Islandu sastaju Valur i Bodo Glimt.

Valur

Domaća ekipa je već igrala Evropsku utakmicu, ali su u dvomeču sa Zagrebačkim Dinamom izgubili u oba susreta, prvo u Zagrebu 2-3, a onda i na domaćem terenu 0-2. Oni već uveliko igraju domaće prvenstvo u kome se nalaze na prvoj poziciji, a poznati su kao jedna prilično efikasna ekipa, pogotovo na domaćem terenu.

Bodo/Glimt

Gosti sa druge strane predstavljaju jednu vrlo kvalitetnu ekipu, koja je prošle sezone igrala fantastično, ali ove sezone igraju nešto slabije, posebno u odbrani koja prima dosta golova. Oni su takođe igrali kvalifikacije za Ligu Šampiona, i izgubili su od Poljske Legije, prvo na domaćem terenu 2-3, a onda i u gostima 0-2.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa previše bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima treba pobeda, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti