Vechta – Bayern Munich: Analiza utakmice

tipovi i analize

Poslednjih nekoliko utakmica koje smo tipovali iz Nemačke košarkaške prve lige, popularne BBL, bile su više nego uspešne, pošto smo krenuli u potragu za value linijama koje se sa vremena na vreme prikažu u ovoj vrlo zanimljivoj košarkaškoj ligi. U okviru 14-tog kola sastaju se prošlogodišnje najprijatnije iznenađenje lige, Rasta Vechta i šampion, koji i ove sezone igra fenomenalno, Bayern Munich. Smatramo da će ovo biti sigurno najzanimljivija utakmica nedeljnog programa, a smatramo da Rasta Vechta može doći možda i do iznenađenja. Sve u svemu jedan kladioničarski market nudi nam više nego interesantnu liniju i kvote za klađenje.

Rasta Vechta je prošle sezone bila totalni hit šampionata, pošto su igrali fenomenalno, ali kako to obično biva sa malim klubovima i njihovim ograničenim budžetima, na kraju sezone bili su naprosto “očerupani” od strane bogatijih klubova i morali su da prave roster od nule. Ove sezone se trenutno nalaze na 7-oj poziciji sa osam pobeda i pet poraza, dok na domaćem terenu imaju pet pobeda i samo dva poraza. U proseku igraju utakmice sa nešto preko 167 poena što impicira da su jedna od ekipa koja se treba pratiti na Over igru, kada se za to steknu uslovi.

Bayern Munich sa druge strane i ove sezone dominira domaćim šampionatom, imaju 13 pobeda i nula poraza, a u proseku igraju utakmice sa nešto ispod 161 poena. Ova brojka nije viša jer vrlo često svoje protivnike zadržavaju na ispod 70 poena. Danas ipak smatramo da Vechta nije moneta za potkusurivanje koja će moći biti zadržana na niskom broju poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju problema sa sastavima timova, te se može očekivati da igraju najbolji igrači na ovom meču.

Raniji rezultati i trendovi

Prošle sezone su ove dve ekipe igrale pet puta i Bayern Munich je pobedio na četiri od pet mečeva, a na tri od pet mečeva je bilo koševa preko granice koja je danas postavljena od strane online kladionica.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora za klađenje na market za total. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 164.5 points (da obe ekipe postignu 165 ili više koševa na meču, a produžetak se takođe računa), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news