Venezia – Lokomotiva Kuban: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se nastavljaju takmičenja u 7DAYS EuroCup i možemo slobodno reći da već sada imamo nekoliko ekipa koje se nalaze u „do or die“ situaciji. Naprosto, nakon pet kola neke ekipe koje su smatrane favoritima u ovom takmičenju nisu uspele da ostvare željene rezultate, dok su ekipa za koje niko nije smatrao da su favoriti ostvarile više nego dobre rezultate. Sinoć smo uspeli da prilično lako pogodimo Over na utakmici koju smo tipovali za vas. Danas u Italiji u okviru 7Days EuroCup takmičenja igraju domaća ekipa Venezije i gosti iz Rusije, ekipa Lokomotiva Kuban. Sasvim smo sigurni da nas čeka jedna izuzetno zanimljiva utakmica između ekipa koje su vrlo kvalitetne i koje u svojim rosterima imaju veliki broj fantastičnih košarkaša.

Domaća ekipa, trenutno ima četiri pobede i dva poraza u ovom takmičenju, i može se reći da dobro stoje što se tiče kvalifikacija u narednu rundu. Dobili su četiri uzastopne utakmice, nakon što su poraženi dva puta u prva dva kola od strane Partizan NIS i Lokomotive Kuban. Nakon toga pobedili su redom Tofas, Limoges, Rytas i uspeli na vrlo teškom gostovanju u Beogradu da vrate „brake“ ekipi Partizana. Stoga, slobodno možemo reći da su više nego odlična ekipa.

1xbet bonus

Lokomotiva Kuban je prvu utakmicu izgubila od Rytasa, da bi potom pobedili Veneziju i Limoges, ali nakon toga je krenula serija od tri poraza, protiv Partizana, Tofasa i Rytasa na kraju, što ih stavlja u vrlo nezgodnu situaciju pred nastavak ovog takmičenja, pošto danas apsolutno moraju pobediti ukoliko hoće da se plasiraju u narednu rundu.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale samo jednom, pre mesec dana u Rusiji kada je Lokomotiva odnela laganu pobedu. Što se tiče domaćih prvenstava obe ekipe solidno nastupaju u svojim domaćim šampionatima.

Predlozi za tipovanje

Utakmicau kojoj skupa plaćeni roster Lokomotive Kuban mora da grize na pobedu.  Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Lokomotiva Kuban +1 HC (Lokomotiva Kuban da ne izgubi sa više od jednog poena razlike), koja igra se plaća odličnom 1.95 kvotom u kladionici 1XBet.    

1xbet bonus

Relevant news