Verona – Inter: Analiza utakmice

Milos
9 srpnja, 2020
382 Views
nogomet tipovi

Juče se nismo proslavili što se tiče naših tipova i analiza pošto je Paide odigrao ubedljivo najlošiju utakmicu ove sezone, a bili su toliko loši da iskreno sumnjamo u njihove namere na ovom meču imajući u vidu kako se kvota kretala. Sa druge strane Atalanta je pobedila Sampdoriju 2-0, ali zaista nije fer što gosti nisu uspeli da postignu na ovom meču pogodak. Danas nastavljamo istim tempom i dajemo vam dve utakmice, koje po našem mišljenju imaju dovoljno valuea da se zovu Tip Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Italijanske Serie A gde se na stadionu Marc Antonio Betegodi u Veroni sastaju domaća ekipa Verone i gosti iz Milana, ekipa Intera.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 9-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 8 pobeda, 3 nerešene i 4 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 22 postignutih i 17 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo naređali su dve pobede, jednu nerešenu i dva poraza, nakon nekih  vrlo impresivnih igara, te se sa sigurnošću može reći da su jedna od ekipa u solidnoj formi.

Njihovi protivnici, ekipa Intera se nalazi na 4-oj poziciji i vode ozbiljnu borbu sa Laziom i Atalantom za poziciju dva na kraju šampionata. Na gostovanjima ove sezone imaju 10 pobeda, 2 nerešene i 2 poraza uz gol razliku od 28 postignutih i 15 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju tri pobede, jednu nerešenu i jedan poraz, uz takođe vrlo efikasne igre.

Očekivani sastavi

Trener Verone, Juric ne može da računa na šest igrača (Pawel Dawidowicz, Claud Adjapong, Eddie Salcedo, Sofyan Amrabat, Fabio Borini i Valentin Eysseric) ali ni jedan od tih igrača ne može se smatrati velikim nedostatkom. Sa druge strane trener Intera, Conte ima nekih većih briga jer ne može da računa na suspendovane Alessandro Bastoni i Danilo D’Ambrosio, dok su Victor Moses, Nicolo Barella i Stefano Sensi povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 18 puta, i rezultati su apsolutno na strani Intera. Naime, Inter je pobedio 15 puta, 3 puta je bilo nerešeno, a domaći nisu pobedili niti jednom. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 6 puta igrano na tri ili više golova i 5 od 7 puta da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Obe ekipe su ofanzivno odlične, a defanzivno znaju da kiksaju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos