Villareal – Athletic Bilbao: Analiza utakmice

Milos
22 prosinca, 2020
370 Views
bolivija-liga-nacioanl-potosi-blooming-analiza

Nismo se juče proslavili, jer su mreže mirovale u Boliviji, ali kao što ste i navikli od nas svakodnevno nastavljamo sa našim analizama i tipovima. Danas ćemo tipovati jednu utakmicu iz lige koju ne tipujemo često, ali linija na total marketu nas naprosto moli da je uzmemo. U okviru vanrednog kola La Lige, na stadionu de la Ceramica, sastaju se domaća ekipa Villareala, i gosti iz Baskije, ekipa Athletic Bilbao.

Domaća ekipa, Villareala trenutno se nalazi na 4-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu imaju 4 pobede, 3 nerešena i 0 poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 5 primljenih pogodaka. Ekipa Unai Emerija igra ove sezone odlično, a za vikend su lagano pobedili na gostovanju 3-1 ekipu Osasune.

Njihovi protivnici, ekipa Bilbao ima jednu prosečnu sezonu, ali ipak uspevaju da osvajaju bodove i trenutno se nalaze na 10-toj poziciji šampionata. Na gostovanjima ove sezone su prilično loši sa 1 pobedom, 2 nerešene i čak 5 poraza, uz gol razliku od 7 postignutih i 13 primljenih golova. Za vikend su ostvarili pobedu na domaćem terenu, pošto su uspeli da pobede 2-0 ekipu Huesce.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te Villareal igra bez Coquelin, Iborra, Alcacer i Moreno, dok Bilbao igra bez Nolaskoian koji je povređen.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 42 puta i rezultati su prilično izjednačeni pošto je domaća ekipa pobedila na 13 susreta, 12 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 17 mečeva. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata, ali je na 2 od zadnjih 6 viđeno više od dva gola. Na domaćem terenu Villareal na 85.7% domaćih mečeva igra utakmice sa minimum 2 gola, dok Bilbao na 75% gostovanja igra utakmice sa dva ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati konačan ishod iako smatramo da je kvota na domaće prilično primamljiva, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos