Villareal – Barcelona: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Što se tiče jučerašnjih tipova i analiza, imali smo jedan pogodak i jedan promašaj, te nikako ne možemo biti zadovoljni, te se iskreno nadamo da će nedelja biti mnogo bolja i da ćemo uspeti da pogodimo 100%, što je ono što najviše volimo u svakom slučaju. Druga utakmica koja nam se sviđa i koju slobodno možemo nazvati Tip Dana dolazi iz Španske La Lige, gde na stadionu Estadio de La Ceramica, Villareal dočekuje ekipu Barcelone.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 5-toj poziciji Španske La Lige, a na domaćem terenu su do sada imali 8 pobeda, 5 nerešenih i 3 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 31 postignutih i 19 primljenih golova. Ova ekipa će ove sezone u proseku igra 62.5% domaćih utakmica tako da se vidi više od dva gola, što je izrazito bitno za našu prognozu.

Njihovi protivnici, ekipa Barcelone se nalazi na pretposlednjoj 2-oj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 6 pobeda, 5 nerešenih i 5 poraza uz gol razliku od 24 postignutih i 21 primljenih pogodaka. Oni bore sa Real Madridom za titulu i sasvim je očekivano da svaku utakmicu idu na pobedu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 43 puta, i rezultati su na strani Barcelone. Domaćin je pobedio 8 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 25 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa mnogo golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 4 puta igrano na više od tri gola.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe igraju vrlo efikasno ove sezone i zaista bi bilo čudno da vidimo malo golova. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća solidnom 1.98 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news