Villarreal vs Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote – 03.05.2022.

Dusan
2 svibnja, 2022
540 Views
Villarreal vs Liverpool

Prvi revanš polufinala Lige prvaka na rasporedu je u utorak, a na stadionu “Estadio de la Ceramica” sastaju se domaći Villarreal i gostujući Liverpool. Početak utakmice zakazan je za 21 sat.

U prošlotjednom susretu Liverpool je bio totalno dominantan i slavio s 2:0, pa ostaje za vidjeti hoće li “Žuta podmornica” napraviti još jedno veliko iznenađenje u ovogodišnjoj Ligi prvaka i proći u finale.

Pitate se kako doći do pravih tipova za klađenje na internetu? Došli ste na pravo mjesto jer portal sportske-kladionice.com nudi upravo to. Ako vam je dosta gubljenja novaca s takozvanim prognozama i tipovima dana u moru portala nastavite čitati.

Na našem portalu rade samo provjereni eksperti koji su specijalizirani za određene sportove i lige. Svakog dana ostavljaju svoje najbolje selekcije od kojih najbolji tip biramo za Tip Dana. Za dodatnu zaradu svakodnevno objavljujemo i Tiket Dana.

Villareal

Nogometaši Villarreala ušli su u prvi susret polufinala s jasnom idejom da ne prime gol. Igra u napadu ih nije zanimala pa su u 90 minuta imali samo jedan udarac prema golu suparnika koji nije išao unutar gola. Ova strategija im se nije isplatila, Liverpool je postigao dva pogotka, pa igrači španjolskog kluba u uzvratu moraju biti otvoreniji i ofenzivno orijentirani.

Momčad Unaija Emeryja napravila je velika iznenađenja u prethodne dvije eliminacijske faze te eliminirala Juventus i Bayern, no oba puta su prve utakmice odigrali kod kuće, koje nisu izgubili. Sada su prvi put suočeni s time da moraju loviti rezultat nakon prvih 90 minuta.

Villarreal je prošlog vikenda u LaLigi poražen od Alavesa (1:2), ali je stručni stožer odlučio odmoriti gotovo kompletan sastav koji je igrao na “Anfieldu”, pa su u ovom susretu igrali samo Chukwueze, Parejo i Torres.

Alberto Moreno je još uvijek ozlijeđen i neće biti u konkurenciji za početnu postavu, dok su Francis Coquelin, Gerard Moreno i Yeremi Pino u pitanju za ovaj meč.

Liverpool

Za razliku od Villareala, koji ne mora juriti pobjede u domaćem prvenstvu, Liverpool se bori i za trofej Premier lige, pa trener Jurgenn Klopp nije imao luksuz odmoriti cijelu postavu.

No, njemački strateg uspio je odmoriti Alexander-Arnolda, Salaha, Thiaga Alcantaru, Fabihna, koji u pobjedi protiv Newcastlea (1:0) nisu bili u početnoj postavi, a neki su u drugom poluvremenu igrali 30-ak minuta i manje, samo za održavanje radne temperature.

Kao što smo ranije spomenuli, Liverpool je u prvom susretu bio daleko bolji rival. “Crveni” su tako nastavili sa sjajnim izdanjima u tekućoj natjecateljskoj godini u kojoj se bore za četiri različita trofeja.

Iako imaju rezultatsku prednost, ne vjerujemo da će Salah, Mane, Van Dijk i prijatelji otputovati u Španjolsku da bi se branili, ali će htjeti potvrditi razliku u kvaliteti koja se vidjela u okršaju na “Anfieldu”.

Problema s lakšim ozljedama imaju Divock Origi, Curtis Jones i Kostas Tsimikas, no nitko od spomenute trojice nije nezamjenjiv, pa Klopp nema većih problema s izostancima.

Očekivani sastavi

Villarreal (4-4-1-1): Rully; Estupinan, Torres, Albiol, Foyth; Trigueros, Parejo, Capoue, Chukwueze; Lo Celso; Danjuma

Liverpool (4-3-3): Alisson; Robertson, Van Dijk, Konate, Alexander-Arnold; Fabinho, Henderson, Thiago; Diaz, Mane, Salah

Prijedlog za tipovanje

Villarreal u ovoj utakmici mora postići barem dva gola, tako da treba očekivati ​​agresivniju i ofenzivniju španjolsku momčad. Takav pristup igri ostavit će gostima dosta prostora za polukontre i kontre, a u takvim situacijama najopasniji su Diaz, Salah i Mane.

Stoga, naš prijedlog za klađenje je da će obje momčadi postići barem jedan gol (Both teams to score), a najbolji koeficijent nudi 22bet, 1,73.

Prijedlog za tipovanje: BTTS – Yes

Tečaj: 1.73

Kladionica: 22bet

Sportska kladionica 22bet trenutno ima odličnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, s kojom svaki čitalac našeg portala može ostvariti do €122 za besplatne oklade, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan