Vinto – The Strongest: Analiza utakmice

Milos
16 prosinca, 2020
550 Views
nogomet tipovi

Juče smo napravili još jedan pogodak u Bolivijskom šampionatu, pošto je ekipa Bolivara rutinski savladala prilično lošu ekipu Aurore, a danas, naša analiza i tip, biće na utakmici u kojoj ekipa koja još nije osetila gorčinu poraza na svom terenu ove sezone, dočekuje prvoplasiranu ekipu The Strongesta, koji se nalazi u fantastičnoj formi. Smatramo da postoji odličan value na jednom marketu i spremni smo da igramo na njega.

Domaća ekipa, Atletico Palmaflor Vinto, ove sezone ima neverovatan rekord na svom terenu, pošto su od 10 utakmica, na 9 izašli kao pobednici i samo jednom igrali nerešno. Međutim, stičemo utisak da je forma ekipe u padu, jer još od meča sa rezervama Bolivara (koji su srećno dobili golom u 90-om minutu) oni na jedvite jade pobeđuju kod kuće i glatko gube na gostovanjima. Danas ne igraju na svom stadionu Municipal koje se sređuje, nego na stadionu Felix Capriles (koji je u istom gradu, ali pripada ekipama Jorge Wilstermann i Aurora).

Njihovi protivnici, ekipa The Strongest nedeljama teroriše svoje protivnike, pošto su od poslednjih pet susreta redom davali 4, 3, 2 i 7 golova svojim protivnicima. Jedino je Jorge Wilstermann uspeo da odigra 0-0 protiv razgoropađenog lidera šampionata. Ruku na srce, Tigrovi nisu toliko jaki na gostovanjima, alia ko gledamo suvi kvalitet i činjenicu da Vinto nekada mora izgubiti, onda nema bolje prilike nego protiv The Strongesta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom i The Strongest je pobedio na tom meču, prilično tesno.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je perfektan na svom terenu, ali ako neko može da ih pobedi ove godine, onda je to ekipa The Strongesta, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati The Strongest ML (da The Strongest pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos