Virtus Bologna – Brindisi: Analiza utakmice

tipovi i analize

Već ste se navikli da svake nedelje biramo jednu utakmicu iz Italijanske košarkaške prve lige koja je dobra da se na nju opkladite, pa tako i ove nedelje smatramo da na jednoj utakmici postoji odličan value na jednoj liniji. Naime, duel dve ekipe koje se trenutno nalae u samom vrhu tabele nam se čini kao perfektna prilika za ostvarivanje profita.

Domaća ekipa Virtus Bologne je u prošlom kolu platila danak igranja u evropi, te su u domaćem prvenstvu u prošlom kolu izgubili od Cremone na gostovanju. Naime, posle 11 kola Virtus Bologna se nalazi na prvom mestu na tabeli sa deset pobeda i jednim porazom. Nakon tog poraza od Cremone, odigrali su odlično u Eurocupu i kod kuće su pobedili Prometeas. U ovom kolu u goste im dolazi vrlo dobra ekipa Brindisija, koja bi mogla da im napravi problem.

1xbet bonus

Brindisi ove sezone igra fantastično u domaćem prvenstvu, te nakon 11 kola imaju sedam pobeda i četiri poraza. Ono što je posebno interesantno za ovu ekpu je činjenica da vrlo često igraju utakmice na veliki broj poena. Ne igraju evropu pa bi mogli biti odmorniji od ekipe Virtus Bologne.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje tri godine ove dve ekipe su igrale 7 puta i rezultati su prilično šareni, jer je bilo pobeda Virtus Bologne i Brindisija, kao i utakmica sa mnogo ali i izrazito malo koševa.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162.5 points (da obe ekipe postignu 163 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news