Intro

Virtus Bologna – Brindisi: Analiza utakmice   

bologna vs brindisi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ponuda je prilično slaba, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru doigravanja Italijanske lige, gde se u Bologni, sastaju ekipa Virtusa i ekipa Brindisi.

Virtus Bologna

Ko je gledao prve dve utakmice koje je obe dobio Virtus sigurno mu ništa nije jasno. Naime, imajući u vidu da je Virtus pre svega jedna ofanzivna ekipa koja ne haje mnogo za odbranu, prosto je neverovatno da su oni uspeli da u dva meča zadrže takođe ofanzivni Brindisi na 66 i 74 poena. Doduše i sudije su odigrale određenu ulogu u ovome, pošto su dozvolili izrazito tvrdu igru i nisu svirale mnogo faulova.

Brindisi

Ekipa Brindisija je tokom regularnog dela sezone bila jedna od najefikasnijih ekipa u Lega A takmičenju, pošto su u proseku postizali 85.5 poena. Međutim, u ovoj seriji Virtus ih je uspeo zadržati na jakom malom broju poena, pre svega igrajući zonu.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ono što je očigledno je da često igraju utakmice na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 163 points (da obe ekipe postignu 163 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti