Virtus Bologna – EA7 Milano: Analiza utakmice

tipovi i analize

Već ste se navikli da svake nedelje biramo jednu utakmicu iz Italijanske košarkaške prve lige koja je dobra da se na nju opkladite, pa tako i ove nedelje smatramo da na jednoj utakmici postoji odličan value na jednoj liniji. Naime, duel dve ekipe koje se trenutno nalaze u samom vrhu tabele nam se čini kao perfektna prilika za ostvarivanje profita.

Domaća ekipa Virtus Bologne pod vođstvom srpskog trenera Saše Đorđevića igra fantastičnu sezonu i trenutno u ligi imaju 12 pobeda i samo dva poraza. Lideri ove ekipe su svakako Miloš Teodosić i Stefan Marković, dva iskusna organizatora igre, koji svojim lucidnim potezima vrlo često prave razliku na terenu. Ono što je posebno interesantno je činjenica da Virtus Bologna ove sezone još nije osetila ukus poraza na svom terenu gde su perfektni sa svim pobedama.

1xbet bonus

EA7 Milano se trenutno nalazi na 3-oj poziciji sa 10 pobeda i 4 poraza, a u okviru Euroleague igraju vrlo solidno takođe. Trener Etore Messina je napravio jedan odličan roster u kom je vidan timski duh. Lideri ove ekipe su svakako Chacho Rodriguez i Vladimir Micov. Prošle sezone ova ekipa je zavisila isključivo od jednog igrača, ali odlaskom Mike Jamesa u CSKA Moscow, EA7 Milano opet liči na ekipu, a ne na “one man show”.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje tri godine ove dve ekipe su igrale 5 puta i rezultati su prilično šareni, jer je bilo pobeda Virtus Bologne i EA7 Milana, kao i utakmica sa mnogo, ali i izrazito malo koševa.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Virtus Bologna je ove sezone išla 9 od 14 puta preko, dok je EA7 Milano išao 7 od 14 puta. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 158.5 points (da obe ekipe postignu 159 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news