Virtus Bologna – JL Bourg: Analiza utakmice

Milos
8 ožujka, 2021
389 Views
Virtus Bologna JL Bourg

Ovaj midweek će biti izrazito zanimljiv, pošto se igraju kako utakmice Lige Šampiona i Lige Evrope, tako i međunarodna takmičenja u košarci, Euro League, Euro Cup i FIBA Champions League. Kako smo ove nedelje bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru Euro Cup takmičenja, gde se u gradu Bologna sastaju domaća ekipa Virtusa i francuska ekipa JL Bourg.

Virtus Bologna

Domaća ekipa, je u prvom delu sezone važila za jednu od najbržih ekipa na evropskom kontinentu i igrali su vrlo atraktivnu košarku, kako u domaćem prvenstvu, tako i u okviru Euro Cup takmičenja. U domaćem šampionatu igraju fantastično, trenutno se nalaze na trećoj poziciji sa 14 pobeda i 6 poraza, a u okviru Euro Cup takmičenja prve deo su završili sa 10 pobeda i 0 poraza, a tako su nastavili i u drugom delu takmičenja, gde imaju 5-0. Ipak, ova utakmica ima takmičarski značaj za njih, jer se do kraja takmičenja računa skor, kada se gleda prednost domaćeg terena.

JL Bourg

Njihovi protivnici, ekipa JL Bourg je već sasvim sigurno izgubila svaku šansu za kvalifikovanjem u dalji tok takmičenja pošto imaju 0 pobeda i 5 poraza. Oni su u prvom delu ovog takmičenja imali 6 pobeda i 4 poraza i realno na jedvite jade su se kvalifikovali za sledeće kolo. Imajući u vidu da se Francuski šampionat igra vrlo neredovno, oni imaju problem sa održavanjem forme. Na primer, Bourg je juče igrao svoju utakmicu, a pre toga redovno kolo je igrano pre tri nedelje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom, a Virtus Bologna je pobedila na gostovanju 99-87.  Ono što je simptomatično za ekipu Bologne je činjenica da ne praštaju na domaćem terenu, te su u Euro Cup takmičenju do sada pobeđivali sa +22, +14, +11, +19, +9, +9 i +6, što pokazuje da samo jednom ove sezone nisu išli na ili preko ovog hendikepa.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za koševe, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi Virtus morao ovde da dominira, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Virtus Bologna -9 HC (da Virtus pobedi sa 9 ili više razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos