Virtus Bologna – Unics Kazan: Analiza utakmice

MilosNS
14 travnja, 2021
595 Views
virtus unics

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za sredu 14.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru Euro Cup takmičenja, gde se u majstorici 1/2 finala sastaju Italijanski Virtus Bologna i ruska ekipa Unics Kazan.

Virtus Bologna

Dosta puta smo ove sezone pisali o ekipu Alskesandra Đorđevića, koja u svojim redovima ima velike igrače, a gde su predvodnici svakako Miloš Teodosić i Pufi Marković. Naravno, uz njih ima još nekoliko vanserijskih igrača, što su i rezultati pokazali, pošto su bili dominantni u ovom takmičenju, bar za sada. U ovoj seriji rezultat je 1-1, pošto je Virtus dobio na prvoj utakmici 80-76, da bi potom izgubili u Rusiji 81-85. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da ponekad znaju da odigraju slabije, ali da posle toga obično demoliraju svoje protivnike.

Unics Kazan

Ako se za domaću ekipu može reći da su jedna kvalitetna ekipa, Unics ove sezone nije trošio kao prethodnih godina, ali je ipak napravio kvalitetan roster. Naime, radi se o jednoj omanjoj legiji stranaca, koja je pojačana sa nekoliko poznatih ruskih igrača.  Oni su u prethodnoj rundi nakon velike borbe savladali Lokomotiv Kuban, te se i na ovom meču može očekivati da daju svoj maksimum.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo dva puta do sada tokom istorije i svaka ekipa je pobedila samo jednom.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 160.5 Points (da obe ekipe postignu više od 161 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.