Vissel Kobe – Shonan Bellmare: Analiza utakmice

analiza utakmice

Nitko ne zna sa sigurnošću šta se to dešava sa ekipom Vissel Kobe-a u Japanskom prvenstvu. Ekipa kojoj je prognozirano da se bori za titulu se nalazi u nevjerovatnom padu i nisu pobjedili već više od mjesec i pol dana. Zapravo poslednja pobeda momčadi Vissel Kobe-a se desila 10.04.2019. godine, kada su na svom terenu pobjedili jednog od vodećih timova prvenstva Oita Trinitu sa 2-0. Ekipa Vissel Kobe u svojim redovima ima nekoliko vrlo poznatih imena, kao što su Španjolci Sergi Samper i legendarni Iniesta i David Villa, Brazilac Wellington i Nemački veteran Lucas Podolski. Kako onda da jedna ovakva momčad ima deset uzastopnih poraza u prvenstvu i kupu? Pre neki dan, kada je jasno bilo da su ispali iz kupa igrači Vissela su se naprosto isključili, kao da su počeli da razmišljaju o narednom duelu, te nije loše imati na umu tu činjenicu.

Gostujući sastav Shonan Bellmare-a se nalazi na sredini tablice, a realno gledajući po kvaliteti sastava su daleko iza domaće momčadi. Ruku na srce do sada su na gostovanjima igrali prilično dobro i na pet utakmica su osvojili devet bodova, ali smatramo da će im ovaj susret biti iznimno tećak imajući u vidu motivaciju domaćeg sastava.

Očekivani sastavi

Trener domaćeg sastava pred ovaj meč ima samo dobre vesti pošto se nekoliko igrača, među kojima je najpoznatiji Lucas Podolski vraćaju na teren. Već je izjavio da će sa svim raspoloživim snagama izaći na teren kako bi prekinuo ovu lošu seriju rezultata.

Trener gostujuće momčadi također nema većih problema sa sastavom ekipe, ali je na poslednjoj konferenciji za novinare izjavio da se pomalo pribojava narednog susreta, jer je ranjeni lav najopasniji, aludirajući tom prilikom na sastav domaće momčadi.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dvije momčadi igrale su do sada čak 16 puta i Vissel Kobe ima mnogo bolji skor od gostujuće momčadi. Naime, domaćini su pobjedili na sedam susreta, dok je šest puta bilo neodlučeno, a samo tri puta je Shonan Bellmare izlazio kao pobjednik nakon njihovih duela.  Što se golova tiče, trendovi su vrlo oprečni u ovom duelu. Bilo je utakmica sa dosta zgoditaka, ali isto tako bilo je utakmica sa malo zgoditaka, a zanimljivo vrlo često se dešavalo da samo jedna momčad postigne zgoditak.

Iz tog razloga trendovi su vrlo neizvesni u ovom susretu, te mi smatramo da ih moramo zanemariti.

Predlozi za tipovanje

Prosto bi bilo nevjerovatno da tako kvalitetna momčad poput Vissel Kobe-a, sa toliko vrsnih i iskusnih igrača doživi i 11 poraz za redom. Smatramo da je ovo perfektna prilika da se loša serija prekine, a kvota je odlična na pobjedu domaće momčadi. U većini online kladionica pobjeda domaćeg sastava se plaća odličnom kvotom 2.40, te je naš predlog u ovom susretu podigrati Vissel Kobe da će pobjediti.

Svi tipovi za danas

Relevant news