Vitebsk – Zhodino: Analiza utakmice

Milos
1 kolovoza, 2021
493 Views
vitebesk vs zhodino

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Beloruske prve lige, gde se sastaju ekipe Vitebska i Zhodino.

Vitebsk

Domaća ekipa se trenutno nalazi na osmoj poziciji pre svega zahvaljujući čvrstoj igri koju prikazuju ove sezone. Naime oni do sada imaju pet pobeda, osam nerešenih i samo četiri poraza uz gol razliku od 20 postignutih i 15 primljenih golova. Na domaćem terenu imaju tri pobede, pet nerešenih i nula poraza, i jedna su od najboljih defanzivnih ekipa u ligi.

Zhodino

Gosti sa druge strane se nalaze na 11-toj poziciji sa pet pobeda, četiri nerešene i sedam poraza, a na gostovanjima imaju dve pobede, dve nerešene i četiri poraza. Oni na gostovanjima nikako nisu efikasni pošto su postigli samo 6 pogodaka a primili su ih 14 do sada.

Očekivani sastavi

Nema previše problema za trenere obe ekipe pred ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale puno puta između sebe, tačnije 37 puta, a gosti imaju mnogo više uspeha. Na poslednjih 6 od 7 susreta je viđeno manje od tri pogotka.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu tri ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos