Vitoria Guimares – Braga: Analiza utakmice

Milos
25 listopada, 2020
325 Views
nogomet tipovi

Ako ste pratili naše analiza i tipove od juče, videli ste da smo odlično tipovali singl selekcije, ali isto tako ste mogli da vidite kako se atomski fudbal igra u Italiji, gde timovi naprosto se takmiče ko će postići više golova. Takođe, iskreno se nadamo da ste ispratili naš Tiket Dana, koji je doneo odličan profit našim čitaocima. Danas igramo nekoliko singl selekcija, kao i jedan tiket dana, te se nadamo da ćemo nastaviti  u pozitivnom smeru. Današnji tip dana dolazi iz Portugalske lige gde se sastaju ekipe Vitoria Guimaraes i Sporting Braga.

Domaća ekipa iako ima neverovatnog potencijala nije dobro krenula u ovu sezonu i ceh je platio trener koji je smenjen nakon samo tri odigrana kola. Sa novim trenerom koji je prošle sezone fantastičan posao radio u ekipi Santa Clare, Guimares će probati da prikaže bolje igre u nastavku ovog prvenstva. Pogotovo su dobri na domaćem terenu gde igraju inače fantastično.

Braga sa druge strane nakon četiri kola ima dve pobede i dva poraza, ali oni generalno igraju takav fudbal da često igraju na gol više, pa se ponekad desi i da izgube već dobijene utakmice. Kako danas dolaze na noge ekipi koja je spremna na nadigravanje smatramo da bi ovde moglo biti viđeno vatre.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima tima i mogu se očekivati vrlo snaćnih startnih jedanaest.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 54 puta do sada, domaćin je pobedio 17 puta, 12 puta je bilo nerešeno i gost je pobedio na 25 susreta. Što se golova tiče, na 4 od poslednjih 6 susreta viđeno je preko dva gola i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako Braga igra, sasvim je realno igrati cele sezone na njih odnosno na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS (da obe ekipe postignu gol), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos