Vitoria Guimares – Sporting CP: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče je bio 50-50 dan, Nemačka treća liga je opet bila gruba prema nama, ali smo zato pronašli još jedan skriveni dragulj među ligama, prvu ligu Estonije. Danas imamo samo jedan tip, ovaj put prelazimo na topliji deo Evrope i igramo utakmicu koja se igra u okviru Portugalskog šampionata, na stadionu Dom Alfonso Henriques, gde domaći sastav Vitoria Guimares u malom derbiju vrha tabele dočekuje ekipu Sportinga iz Lisabona.

Domaći sastav, se trenutno nalazi na šestoj poziciji šampionata a posebno dobro igraju na domaćem terenu gde su pre nego je takmičenje bilo suspendovano zbog COVID-19 pandemije imali rekord od 6 pobeda, 2 nerešene i 4 poraza, uz gol razliku od 20 postignutih i samo 10 primljenih pogodaka. Današnji susret je izrazito bitan za domaću ekipu iz razloga što bi eventualnom pobedom se približili upravo ekipi Sportinga koja se nalazi na četvrtoj poziciji.

Njihovi protivnici, ekipa Sportinga, pre pause zauzimala je četvrtu poziciju, a njihove performance na gostujućim terenima su bile toplo hladne. Naime, na 12 susreta imali su 5 pobeda, 3 nerešene i 4 poraza, uz gol razliku od 18 postignutih i 14 primljenih pogodaka. Zanimljivo je pomenuti da je na dosadašnjih 12 susreta Guimareš na 8 išao u Under kod kuće, dok je Sporting na 12 gostovanja 6 puta išao u Under.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj duel, tek je početak nastavka sezone pa nema povređenih i suspendovanih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 51 put, i rezultati su kompletno na strani Sportinga koji je pobedio na 32 susreta, 12 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili samo 7 puta. Što se tiče golova, na poslednjih 7 susreta, 3 je išlo preko dva gola, a od poslednjih 4 susreta 3 je otišlo ispod tri gola što je vrlo interesantan trend.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju smatramo da postoji veliki value na jednom marketu. Obe ekipe su pomalo tvrde na golove, a pritom radi se o bitnom meču za obe ekipe i tek je ponovni početak šampionata, te nam se izrazito sviđa igra na manje od tri gola. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu manje od tri pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news