Volta Redonda – Ferroviario: Analiza utakmice

Dusan
3 rujna, 2021
485 Views
Volta Redonda - Ferroviario

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmice treće Brazilske lige, gde se sastaju ekipe Volta Redonda i Ferroviario. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Volta Redonda

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na šestoj poziciji grupe A, sa 4 pobede, 7 nerešenih i samo tri poraza i gol razlikom od  16 postignutih i 13 primljenih golova. Na domaćem terenu imaju gotovo perfektan učinak sa tri pobede i četiri nerešene bez iti jednog poraza. Ono što je posebno interesantno da na domaćem terenu retko primaju golove.

Ferroviario

Sa druge strane gostujuća ekipa se nalazi na petoj poziciji iste grupe, a oni su jedna totalno defanzivna ekipa koja je do sada postigla 8 a primila samo 7 golova. Na gostovanjima ove sezone imaju jednu pobedu, četiri nerešene i dva poraza uz gol razliku od 4 postignuta i 6 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom ove sezone i bilo je nerešeno 1-1.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Under 2 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.86 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan