Volta Redonda – Manaus: Analiza utakmice

Sportske
6 lipnja, 2021
508 Views
Volta Redonda - Manaus

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za nedelju 06.06.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru drugog kola Brazilske Serie C, gde se na stadionu Municipal General Raulinho de Oliveira, sastaju ekipe Volta Redonda i Manaus.

Volta Redonda

Domaća ekipa je jedna mala ekipa iz Rio de Janeira, koja već godinama tavori po nižim rangovima takmičenja, a u šampionatu Carioca slući kao topovsko meso velikim klubovima. Ove sezone su loše krenuli u sezonu pošto su na gostovanju izgubili od ekipe Altos 0-3. Takođe tokom državnog šampionata su igrali prilično dobro, ali u poslednjih 6 utakmica je usledio veliki pad forme. Ipak, ono što je specifično je da igraju vrlo efikasne utakmice.

Manaus

Sa druge strane, gosti su jedna od manje poznatih ekipa ove sezone u Serie C, a dolaze iz državnog šampionata Amazonense. Taj šampionat su odigrali na visokom nivou, pošto su bili prvi nakon regularnog dela, a u doigravanju su izgubili tek u finalu od ekipe Sao Raimundo. Takođe spadaju u jednu od efikasnijih ekipa prema našim parametrima.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da bude dva ili više od dva gola na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.658 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske