VVV – Heerenveen: Analiza utakmice

Milos
17 siječnja, 2021
598 Views
nogomet tipovi

Dugo nismo tipovali jednu utakmicu Holandske Prve Lige, naprosto iz razloga jer nismo bili u mogućnost da pronađemo value na bilo kom marketu. Ipak, danas u okviru redovnog 17-tog kola ovog šampionata, na utakmici koja se igra u gradu Venlo, na stadionu Covebo, igraćemo našu današnju analizu i tip, na utakmici gde domaća ekipa VVV dočekuje favorizovane goste, ekipu Heerenveena.

Domaća ekipa, VVV nema trenutno dobru sezonu, pošto se nalaze na 14-toj poziciji šampionata, dok na domaćem terenu imaju prosečan rekord od 2 pobede, 2 nerešene i 4 poraza, uz nerealnu gol razliku od 10 postignutih i čak 26 primljenih golova. Oni ove sezone naprosto obožavaju da igraju efikasne i zabavne susrete što je i prikazano kroz statistiku, gde su oni na 87.5% domaćih utakmica išli na 3 ili više golova.

Njihovi protivnici, ekipa Heerenveena se nalazi na 9-toj poziciji, ali em se nalaze u lošoj formi, em na gostovanjima nemaju impresivan učinak. Trenutno im je rekord od 2 pobede, 4 nerešene i 2 poraza, uz gol razliku od 12 postignutih i 14 primljenih golova. Oni ove sezone na tačno 50% gostujućih utakmica idu preko dva gola, ali ovo je jedno gostovanje, gde se sigurno neće braniti, pošto su favoriti.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više većinu glavnih fudbalera spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 22 puta i rezultati su apsolutno na strani gostiju, pošto su domaći pobedili samo jednom, 9 puta je bilo nerešeno, a gosti su dobili 12 susreta. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu procente i broj golova koji pada na utakmicama ova dva tima, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos