Waasland Beveren – Club Brugge: Analiza utakmice

analiza utakmice

Ove nedelje počinje novo prvjenstvo u Belgiji, koje je godinama unazad jedno od natjecanja gde ima najviše zgoditaka i gde su iznenađenja česta. U prvom kolu domaća ekipa Waasland Beverena, kojoj većina eksperata iz Belgije predviđa jedno od poslednjih mjesta na tablici, dočekuje najvećeg favorita za titulu, ekipu Club Brugge-a. Očekuje se jedna iznimno interesantna utakmica, pre punim tribinama Freethiel Stadiona u Beverenu, jer publika voli da gleda kvalitetan nogomet i jedino još oni veruju da klub neće ispasti iz lige ove sezone.

[mailmunch-form id=”805182″]

Domaća momčad ima isti problem kao i sve male momčadi u ligama kao što su Belgija, Nizozemska i Francuska, gdje imamo par momčadi koje dominiraju i finansijski i po rezultatima, dok druge momčadi mogu biti “one year wonder” ali već sledeće sezone nemaju finfnsijskih mogućnosti da održe momčad na okupu. U odnosu na prošlu sezonu, ekipa Waasland Beverena je ostala bez nekolicin vrlo bitnih igrača, kao što su Davy Roef, koji je otišao put Andrelehta, napadače Nane Apomaha, kao i veznog igrača Boljevića koji je otišao u Standard Liege. Pred početak sezone odigrali su nekolicinu prijateljskih utakmica, dobili neke, izgubili neke, ali vidi se da nisu još spremni za sezonu.

Sa druge strane ekipa Brugge-a ulazi u ovu sezonu kao veliki favorit za osvajanje titule. Imaju novog trenera, na klupi će biti Paul Clement, od koga se sa pravom očekuje da osvoji titulu. Prodali su za velikih 30 miliona dolara napadača Wesley-a i defanzivca Denswil-a, Aston Villi i Bologni, te su bili prilično aktivni na tržištu. Doveli su nekoliko niteresantnih imena,

Predlozi za tipovanje

Iskreni da budemo prilično smo se lomili da li da igramo na golove ovde ili nešto drugo, ali prelomili smo na kraju da smatramo da je bolji value na azijskom hendikepu. Između ove dve ekipe, gosti su sigurno dosta bolja momčad, dok domaćini imaju problema sa sastavom tima, te smatramo da gosti imaju savr[enu priliku da krenu u lov na titulu na ovom meču. Iz tog razloga naš prijedlog je da se odigra Club Brugee da pobjedi sa -1AH (asian handicap -1) koja oklada se plaća solidnom kvotom 1.69.

Ukoliko niste sigurni kako da odigrate ovu okladu, ili vas interesuje kako funkcionira azijski hendikep, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu, ovdje.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news