Waasland Beveren – KV Oostende: Analiza utakmice

tipovi i analize

Ukoliko ste nas pratili prošle nedelje, onda se sigurno sećate da smo tipovali utakmicu Oostende – Antwerpen i da smo promašili taj pick, ali i pored toga što smo promašili smtramo da je pick bio više nego dobar. Naime, Atwerpenu je na toj utakmici poništeno čak dva gola, te je pravo čudo kako nije bilo viđeno više od dva gola do kraja. U ovom kolu ekipa Oostendea gostuje ekipi koja se takođe muči na početku šampionata, Waasland Beverenu. Očekujemo jednu prilično zabavnu utakmicu na Freethielstadion u Beverenu.

Waasland Beveren se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji, a forma im je više nego loša. Naime, u prvih devet kola imaju rekord od nula pobeda, četiri nerešene i pet poraza. Prilično razočaravajuće, pošto su jedina ekipa u ligi koji nisu do sada uspeli da pobede. Sa druge strane, njihove utakmice su prilično zabavne za gledanje, pošto na poslednjih pet utakmica na domaćem terenu je palo u proseku nešto više od četiri pogotka.

1xbet bonus

KV Oostende nije na najbolji način počeo ovaj šampionat, pošto nakon devet utakmica imaju tri pobede, dve nerešene i četiri poraza na svom kontu. Ono što je posebno zanimljivo sa ovom ekipom je činjenica da na njivoim utakmicama gledaoci vide u proseku 3.38 golova, te da KV Oostende spada u jednu od zabavnijih liga za gledanje u Belgiji. Što se gostovanja tiče, na poslednjih pet utakmice je palo tačno tri pogotka u proseku.

Očekivani sastavi

Kako se igrala Evropa u ovom midweek-u, obe ove ekipe su se odmarale t enema nekih novih problema sa povredama i suspenzijama u oba tabora. Možemo očekivati da će oba trenera izaći sa najboljih 11 igrača na teren.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 33 puta, a ekipa KV Oosetendea je imala malo više uspeha u međusobnim duelima. Naime, 13 puta je kao pobednik izlazila ekipa KV Oostende, 10 puta je bilo nerešeno, a 10 puta je pobeđivala ekipa Waasland Bevberena. Što se tiče golova, trendovi su tačno na sredini. Bilo je utakmica i sa jako puno golova, ali % utakmica koje su išle preko dva gola po utakmici je oko 50% na poslednjih 12 mečeva.

Predlozi za tipovanje

Konačan ishod na ovoj utakmici je gotovo nemoguće predvideti, te smo mi krenuli da tražimo alternativne markete za klađenje i uvideli da je jedan market izrazito interesantan za postavljanje opklade. Naime, mi smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (Više od tri gola sa Azijskim hendikepom), koja oklada se plaća solidnom 1.95 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko vam nije poznata ova linija azijskog hendikepa na golove, preporučujemo vam da pročitate naš članak na tu temu, koji možete naći ovde.

1xbet bonus

Relevant news