Walter Ferreti – Jalapa: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Noćas se igra play off prve lige Nikaragve, a mi smo se potrudili da za vas pronađemo jedan dobar pick iako je zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa pandemijom Corona Virusa, te su opcije za svetske kladioničare svedene na minimum. Danas ćemo tipovati i analizirati dve utakmice koja se igraju u okviru lige Nikaragve, a prva je između ekipe Walter Ferreti i Jalapa.

Domaći sastav, Walter Ferreti se trenutno nalazi na 4-toj poziciji u šampionatu ali ono što je posebno interesantno u njihovom slučaju je činjenica da su podigli formu značajno u poslednjih nekoliko nedelja. Gledali smo njihovu poslednju utakmicu protiv prvoplasirane ekipe Manague na gostovanju koju su izgubili rezultatom 0-1, ali toliko su bili bolji da je veliko iznenadjenje da nisu uzeli sva tri boda.

Njihovi protivnici, Jalapa sezonu je završila na petoj poziciji, ali oni u poslednjih mesec dana igraju kiminalno, te na zadnjih pet utakmica imaju dve nerešene i čak tri poraza. Ako ne pokažu ozbiljan napredak na ovoj utakmici Walter Ferreti će ih lagano pobediti bez ikakve sumnje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale četiri puta ove godine, svaka ekipa je pobedila jednom, a dva puta je bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaća ekipa je odličnoj formi, a Jalapa igra toplo hladno cele sezone. Očekujemo jednu utakmicu gde će samo jedna ekipa napadati i vrlo verovatno da će meč rešiti u svoju korist. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Walter Ferreti -1 AH (da Walter Ferreti pobedi sa dva ili više golova na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news