Walter Ferreti U20 – Deportivo Las Sabanas U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Do sada smo sa 100% uspešnosti tipovali ligu Nikaragua U20, te ćemo i danas igrati na jedan „biser“ iz ove lige, bar što se tiče igre na golove. Iako smo više puta ponavljali koliko je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima, pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom. Sportske kladionice su u oozbiljnom problemu, a veliki rast profita se vidi kod online kazina. Čak su i davno zaboravljeni poker rooms ponovo postali aktuelni.  Mnogi su se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav, Walter Ferreti se trenutno nalazi na trećoj poziciji tabele sa 7 pobeda, 4 nerešene i 5 poraza. Na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 4-2-2 sa 21:12 gol razlikom, što pokazuje da je njima domaći teren tvrdjava, a da na gostovanjima igraju prilično slabo. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju na mnogo golova i kada pobeđuju i kada gube, pa su oni tako od poslednjih 11 utakmica svaki put išli na tri ili više golova.

Njihovi protivnici, se nalaze pri dnu tabele, ali ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju utakmica sa jako mnogo golova (uglavnom u njihovoj mreži). Naime, oni su do sada postigle 23, a rpimila 51 pogodak, što je 4.60 golova po utakmici. Na gostovanjima su prosto katastrofalni sa 1-1-6 rekordom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom do sada, ove sezone početkom marta, kada je na gostovanju Walter Ferreti postigao dva pogotka, za pobedu 1-2. Generalno, domaći su vrlo efikasni jer su na poslednjih 10 utakmica čak devet puta išli na tri ili više golova, dok su gosti od poslednjih 11 susreta 11 puta išli na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Ali nećemo igrati konačan rezultat, nego broj golova u prvom poluvremenu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 1.75 Goals First Half (da obe ekipe postignu dva ili više golova u prvom poluvremenu, odnosno da pokriju O1.75 Azijsku liniju za golove), koja opklada se plaća soldinom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news