Walter Ferreti U20 – Esteli U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Posle dva neuspešna pika iz Beloruske lige, shvatili smo nekoliko stvari. Belorusija je jedna vrlo nepredvidiva liga, postiže se malo golova i mi nismo posebno talentovani za nju. Makar ne još. Zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom, te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav se trenutno nalazi na trećoj poziciji tabele sa 6 pobeda, tri nerešene i četiri poraza. Na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 4-1-1 sa 18:6 gol razlikom, što pokazuje da je njima domaći teren tvrdjava, a da na gostovanjima igraju prilično slabo. Gostujuća ekipa je vrlo efikasna, te u proseku igraju utakmice sa 3.8 golova po meču, što su pokazali i na prošlom meču kada su odigrali 3-3 sa ekipom Diriangen U20.

Njihovi protivnici, se nalaze na drugoj poziciji trenutno, te je ovo svojevrsni derbi  gornjeg dela tabele. Na gostovanjim ove sezone imaju rekord od 2 pobede, 1 nerešene i čak 3 poraza. Očigledno je da u Nikaragvi domaći teren predstavlja veliku prednost pošto većina ekipa ima odlične rezultate kada igra kod kuće. Ipak, imajući u vidu da je ovo derbi, smatramo da bi moglo biti vatre. Gosti u proseku igraju utakmice sa 3.1 golom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom do sada, ove sezone početkom marta, kada je na gostovanju Walter Ferreti pobedio rezultatom 3-1. Generalno, domaći su vrlo efikasni jer su na poslednjih 10 utakmica čak devet puta išli na tri ili više golova, dok su gosti od poslednjih deset susreta osam puta išli na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gostujuća ekipa je ove sezone kvalitetna ekipa, dok domaći na svom terenu mogu napraviti mini iznenađenje i postići sigurno koji pogodak. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova), koja opklada se plaća soldinom 1.65 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news