Walter Ferreti U20 – Real Madriz U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Biser liga u doba korone svakako je Nikaragua U20 i prošle nedelje završeno je regularno prvenstvo koje sad ulazi u play off fazu. Iako smo više puta ponavljali koliko je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim analizama i tipovima, pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom. Sportske kladionice su u ozbiljnom problemu, a veliki rast profita se vidi kod online kazina. Čak su i davno zaboravljeni poker rooms ponovo postali aktuelni. Mnogi su se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru play offa U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav, Walter Ferreti je regularni deo sezone završio na četvrtom mestu, iako su u poslednjih par kola “šetali” od druge do šest pozicije. Na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 5-2-2 sa neverovatnom 31:15 gol razlikom, što pokazuje da je njima domaći teren tvrdjava, kao i da postižu ali i primaju dosta pogodaka, a da na gostovanjima igraju prilično slabo. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju na mnogo golova i kada pobeđuju i kada gube, pa su oni tako od poslednjih 10 utakmica svaki put išli na tri ili više golova, a na osam od deset utakmica su išli na četiri i više golova.

Njihovi protivnici, su sezonu završili na šestoj poziciji, a na gostovanjima su do sada bili prilično loši sa 2-2-5 rekordom i 29 golova u okviru tih 9 utakmica, što je prosečno preko tri gola po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dva puta ove sezone i oba puta je bilo nerešeno i to identičnim rezultatom 2-2. Stoga i trendovi pokazuju da ove dve ekipe obožavaju golove kada igraju jedna protiv druge, te ne vidimo razloga da ne bude tako i danas.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3.75 Goals (da obe ekipe postignu četiri ili više golova, odnosno da pokriju O3.75 Azijsku liniju za golove), koja opklada se plaća soldinom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news