Walter Ferreti U20 – Real Madriz U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Do sada smo sa 100% uspešnosti tipovali ligu Nikaragua U20, te ćemo i danas igrati na jedan „biser“ iz ove lige, bar što se tiče igre na golove. Zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom, te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav, Walter Ferreti se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji tabele sa 6 pobeda, tri nerešene i pet poraza. Na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od 4-1-2 sa 19:10 gol razlikom, što pokazuje da je njima domaći teren tvrdjava, a da na gostovanjima igraju prilično slabo. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju na mnogo golova i kada pobeđuju i kada gube, pa su tako u poslednjem kolu izgubili na domaćem terenu 1-4 od odlične ekipe Real Esteli U20.

Njihovi protivnici, se nalaze na sigurnoj sredini tabele, šesto mesto je zan jih zona spasa, a na gostovanjima ove sezone 2-13 rekord sa 6 postignutih i 9 primljenih pogodaka. Ova ekipa je malo slabije efikasna, ali smatramo da će domaćini ovde diktirati tempo, a malo kasnije objasniti i pomeranje kvote, koje nas navodi na jednu opkladu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom do sada, ove sezone početkom marta, kada je na gostovanju Walter Ferreti postigao dva pogotka, za remi 2-2. Generalno, domaći su vrlo efikasni jer su na poslednjih 10 utakmica čak devet puta išli na tri ili više golova, dok su gosti od poslednjih deset susreta šest puta išli na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaća ekipa je ove sezone kvalitetna ekipa, dok gosti na ovom gostovanju izgeda da mogu napraviti mini iznenađenje i postići sigurno koji pogodak, jer kvota na dvoznak X2 ide dole u Azijskim kladionicama. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova, odnosno da pokriju O2.75 Azijsku liniju za golove), koja opklada se plaća soldinom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news