Watford – Aston Villa: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nema odmora za timove koji igraju Premier League, pogotovo oko Božića, kada se igra gotovo na svaka dva dana. Za Boxing Day igrali smo na utakmicu između Leicestera i Liverpoola, ali nismo bili dovoljno precizni, pošto Leicester nije uspeo da postigne pogodak, kao što smo mi to očekivali. Ipak, danas vidimo jednu vrlo interesantnu liniju na utakmici koja je svojevrsni derbi začelja. Smatramo da će ova utakmica biti prilično interesantna i da će gledaoci sasvim sigurno uživati na stadionu Vicarage Road.

Domaća ekipa, Watforda se prilično muči ove sezone i trenutno se nalaze na pretposlednjoj 19-toj poziciji Premier Lige. Pre dve nedelje promenili su trenera i odmah na prvoj utakmici protiv Liverpoola viđen je napredak u igri, iako su tu utakmciu izgubili rezultatom 0-2. Nakon toga dočekali su na svom terenu Manchester United i uspeli da pobede velikog rivala rezultatom 2-0. Na Boxing Day su na gostovanju odigrali nerešeno 1-1 protiv Sheffild United ate je sasvim očigledno da se nalaze u usponu forme.

1xbet bonus

Sa druge strane ekipa Aston Ville se nalazi samo poziciju iznad Watforda, oni su na 18-toj poziciji. Na gostovanjim ove sezone od devet utakmica imaju samo jednu pobedu, jednu nerešenu i čak sedam poraza uz gol razliku od 12 postignutih i 19 primljenih pogodaka. Zaista ne smatramo da je ove sezone Aston Vila ekipa koja može bilo kome pretiti na gostujućem terenu, jer naprosto se čini da nemaju dovoljno kvaliteta za Premier Ligu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema sa sastavima tima, te trener gostiju neće moći da računa na povređene Steera i McGinna, a trener Watforda, takođe ima svojih briga pred ovaj duel jer ne može da računa na Holebasa i Welbecka.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale jedna protiv druge 17 puta i rezultati su prilično izjdenačeni, pošto je Watford pobedio 5 puta, 6 puta je bilo nerešeno a Aston Vila je pobedila 6 puta. Zanimljivo na poslednje tri utakmice Watford je pobdio dva puta, dok je jednom bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za Azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično visoku kvotu na pobedu domaćina. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Watford -0.5 Asian handicap (da Watford pobedi i pokrije -0.5 Azijski hendikep), koja opklada se plaća odličnom 1.98 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news