Western United vs. Melbourne Victory : Tipovi, savjeti i kvote 17.05.2022.

Dusan
16 svibnja, 2022
425 Views
Western United vs. Melbourne Victory

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Prvi meč u polufinalnoj seriji Australijske A Lige će biti odigran sutra u terminu od 11:05, i ekipa Western United-a će dočekati favorizovani tim Melbourne Victory-ja.

Western United

Domaći tim je regularni deo šampionata završio na trećem mestu na tabeli sa četrdeset pet osvojenih bodova, odnosno tri boda manje u odnosu na drugoplasirani Melbourne Victory, i četiri boda manje od lidera šampionata – ekipe Melbourne City-ja.

Western United je najveći broj bodova osvojio na domaćem terenu ( dvadeset devet od ukuno četrdeset pet ), a moramo reći i da su na trinaest odigranih mečeva kod kuće postigli dvadeset pet golova.

Prosek od skoro dva gola po meču dovoljno pokazuje njihove kvalitet, i ne sumnjamo da će i ovoga puta domaći teren biti njihovo „najjače oružje“.

U četvrtfinalu su rezultatom 1:0 eliminisali ekipu Wellington Phoenix-a, i moramo biti objektivni i reći da su na tom meču odigrali veoma slabo, i da su imali mnogo sreće što protivnik nije kaznio sve njihove propuste na pravi način. Ukoliko žele plasman u finale, u duelu protiv Melbourne Victory-ja će morati biti mnogo oprazniji ali i mnogo više angažovaniji.

Melbourne Victory

Malo je nedostajalo da ekipa Melbourne Victory-ja krene u plej of sa prve pozicije na tabeli, i na kraju se ispostavilo da je remi protiv Brisbane Roar-a bio „koban“ po njih. Gostujući tim je regularni deo šampionata završio na drugoj poziciji na tabeli, sa zaostatkom od jednog boda u odnosu na gradskog rivala.

Zanimljiv je podatak da je ekipa Melbourne Victory-ja ostvarila najbolji učinak u ligi kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima ( sedam pobeda, četiri remija i dva poraza uz dvadeset postignutih i dvanaest primljenih golova ), tako da smo uvereni da im gostovanje na sutrašnjem meču neće previše smetati.

Obzirom da su u plej of krenuli kao drugoplasirana ekipa u šampionatu, nisu se takmičili u četvrtfinalu, već su direktno obezbedili učešće u polufinalu, tako da su imali malo više vremena za odmor u odnosu na sutrašnjeg protivnika.

Iako su veliki favoriti u ovom duelu, ipak verujemo da će pitanje prolaska u finale želeti da reše pred svojim navijačima, što znači da će sutra biti maksimalno fokusirani na defanzivni segment igre ( primili su najmanji broj golova u ligi na gostujućim mečevima, i da će strpljivo čekati svoju šansu.

H2H

23.03.22 AL Melbourne Victory – Western United 1:1

26.12.21 AL Melbourne Victory – Western United 3:1

20.11.21 AL Western United – Melbourne Victory 0:1

28.05.21 AL Western United – Melbourne Victory 1:6

27.02.21 AL Melbourne Victory – Western United 3:4

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka, i obe ekipe će moći da računaju na sve najbitnije igrače.

Western United vs. Melbourne Victory Prijedlozi za tipovanje

Sutra nas očekuje prvi od dva duela u ovoj polufinalnoj seriji između Western United-a i Melbourne Victory-ja, i ne sumnjamo da će biti puno uzbuđenja. Western United ove sezone igra sjajno na domaćem terenu, dok je Melbourne Victory najuspešnija ekipa kada su u pitanju gostujući mečevi, tako da smatramo da obe ekipe imaju podjednake šanse za trijumf, iako kladionice prednost daju gostujućem timu.

Najviše pažnje nam je privukla ponuda na broj kornera na meču, a evo i zašto:

Western United               11.82 kornera po meču / 81% mečeva sa najmanje 10 kornera

Melbourne Victory FC   11.27 kornera po meču / 57% mečeva sa najmanje 10 kornera

Obzirom da će domaći tim želeti da ostvari povoljan rezultat uoči revanš meča, smatramo da će sutrašnji meč odigrati u veoma ofanzivnom ritmu, i sa velikim brojem šuteva ka golu protivnika, tako da smatramo da ćemo sutra bez većih problema videti najmanje deset kornera. Takođe, mišljenja smo da će obe ekipe odigrati opreznije u prvom poluvremenu, i da će mnogo više akcije biti u drugih četrdeset pet minuta.

Tip: BET BUILDER

Over 1 goals in the match for teams combined

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Over 2 corners in the 1st half for both teams combined

Over 3 corners in the 2nd half for both teams combined

Over 8 corners in the match for both teams combined

Kvota: 1.86

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan